14 Mart 2008 Cuma

Kurtlar Vadisi'nde kıyamet koptu

Kurtlar Vadisi'de merakla beklenen buluşma gerçekleşti. Polat İhtiyarla buluştu. Memati'nin akıbeti ne olacak?

İNTERNETHABER

Ve kıyamet koptu... Önce Polat uzun süredir merakla beklenen buluşmayı gerçekleştirdi... O meşhur ama meçhul ihtiyarlarla buluştu. Ardından da izleyenlerin dahi hayal edemeyeceği bir teklifle karşılaştı.

'İhtiyar'lar ellerindeki tüm gücün ve bilginin başına geçmesini istediler Polat'tan. Öyle ki Fatih Sultan Mehmet'ten Mustafa Kemal'e kadar tüm büyük devlet adamlarını kendilerinin görevlendirdiğini açıklayarak hemde. Yani DEVLET'in kendisini teklif ettiler. Polat'ın dizinin başından beri edindiği misyon itibarı ile bu teklife hayır demesi elbette olası değildi ve o da beklendiği üzere bu teklifi kabul etti.

POLAT ALEMDAR ARTIK DEVLET

Aslında son dönemde yakaladığı gerçek gündemle parelellikten biraz uzaklaştı senaryo. Dink cinayetine gönderme, misyoner cinayetleri ve Danıştay saldırısının ardından bir parça abartıya kaçtı senaristler. Ancak dizi heyacanı katlayarak fanatiklerİni ekran başında tutmayı başarıyor.

Tam 'İhtiyar'ların teklifine evet demesiyle Polat'ın hareket alanı genişledi derken dizi finaliyle herkesi gelecek bölüme kilitlemeyi yine başardı. Memati belki de tüm dizi boyunca ilk defa bu denli çaresizdi...

Dolayısı ile Memati hayranları bölüm finalinden pek hoşnut değil. Muhtemelen bu durumdan kurtulacaktır ancak Memati dizinin ilk bölümünden itibaren ilk defa bu denli ezilmiş oldu.

Netice itibarı ile gelecek bölümde merakla beklediğimiz iki yanıt var; Memati kafasına dayalı o silahtan nasıl kurtulacak? Muro beklendiği üzere ölecek mi?

Kaynak : www2.internethaber.com

0 yorum:

Yorum Gönder