15 Mart 2008 Cumartesi

NBC programları ücretsiz indirilebilecek

ABD’de geleneksel televizyon izleyicisinin giderek azalması karşısında NBC kanalı, Kasım’dan itibaren popüler program ve dizilerinin kişisel bilgisayar ve diğer cihazlara ücretsiz indirilmesi hizmeti başlatıyor.
ANKARA - NBC’nin “Heroes” ve “The Tonight Show With Jay Leno” gibi programlarının da dahil olduğu yeni hizmetten faydalanmak isteyenler, programlar televizyonda yayınlandıktan sonra bilgisayarlarına indirebilecekler. Reklamlar ise programlarla birlikte gelecek ve izleyicilerin bunları indirmeme olanağı bulunmayacak.
NBC Dijital Eğlence Bölümü Başkan Yardımcısı Vivi Zigler, başlatacakları hizmetle, beğendikleri programları nerede, nasıl ve ne zaman tüketeceklerini daha fazla kontrol etmek isteyen izleyicilerin bu talebini tatmin etmeyi umduklarını söyledi.

Zigler, bu hizmetin izleyicilere sadece daha fazla kontrol edğil, aynı zamanda daha yüksek kalite görüntü deneyimi sunacağını belirtti.

NBC Direct adı verilen hizmetin gelecek ay deneme yayınına başlaması, Kasım’da tamamen faal hale gelmesi öngörülüyor.

NBC dizi ve programlarının tüm bölümlerinin Windows tabanlı bilgisayarlara indirilmesine olanak tanıyacak bu uygulamada, indirilecek dosya 7 gün sitede yer alacak

0 yorum:

Yorum Gönder