23 Mart 2008 Pazar

İnterneti içinde bilgisayarlar


Turkcell SIM kartlı HP ve Vestel dizüstü bilgisayarlar satışa sunuldu.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, içinde bir Turkcell SIM kartıyla üretilen Vestel T525, HP Compaq 6510b ve 6710b model dizüstü bilgisayarlarda ayrı bir cihaza ihtiyaç duyulmadan internete bağlanmak ve e-postalara ulaşmanın mümkün olduğu belirtildi.

Turkcell'in yeni ürünlerinden biri olan SIM kartlı dizüstü bilgisayarların, İstanbul, İzmir ve Ankara'daki 53 Turkcell Extra ve İstanbul'da Bağdat Caddesi, Kanyon ve Capitol'deki Turkcell mağazalarında müşterilerle buluştuğu ifade edilen açıklamada, bilgisayarların kısa bir süre sonra HP ve Vestel bayileri ile teknoloji marketlerinde de yer alacağı kaydedildi.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Turkcell SIM Kartlı dizüstü bilgisayarların satışa çıkması ile ilgili yaptığı değerlendirmede,Turkcell SIM kartlı dizüstü bilgisayarları, mobil genişbant vizyonlarının temel bir parçası olarak gördüklerini vurguladı.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Artun Ayvat, Turkcell ile yapılan işbirliği ile mobil dünyanın, genişbant bağlantı seçenekleriyle yeni boyutlara kavuştuğunu ifade etti.

Vestel Genel Müdürü Yardımcısı Buket Besen Kafalı da Vestel'in dizüstü bilgisayar üretim üssü Vestel City'de son teknoloji eseri ürünler geliştirdiğini belirterek, Santa Rosa platformunda tasarımı gerçekleştirilen 15.4 inch Vestel dizüstü bilgisayarların, günümüzün bilişim ve telekomünikasyon alanındaki son teknolojisi olan 3G özelliğini kullanabildiğini duyurdu.

Turkcell ile bilgisayar üreticileri HP ve Vestel işbirliğiyle, KDV dahil 1.169 dolardan başlayan fiyatlarla sunulan SIM kartlı dizüstü bilgisayarlara, ayda 59 YTL'ye (KDV dahil ÖİV hariç) 12 ay boyunca 3GB'lık internet paketi kullanmayı taahhüt eden müşteriler, 31 Aralık 2008'e kadar 200 YTL indirimle sahip olacaklar.

1 yorum: