28 Mart 2008 Cuma

Symbio Hem İnternet Radyosu Hem de VoIP Telefon


Symbio hem internet-radyosu hem de VoIP telefon görevi gören bir cihaz. Sıra dışı tasarıma sahip kablosuz internet-telefonu, HD-Sound sayesinde yüksek ses kalitesi sunacak. Cihazın renkli bir ekranı var ve RSS Güncel Teknoloji Haberleribeslemelerini yönetebiliyor. Thomson'a göre telefon ile 12 saate kadar konuşma yapılabiliyor.

Symbio dect telefon ilk başta farklı tasarımıyla dikkat çekiyor. İçi boş, neredeyse çizim izlenimi uyandıran yapısı hassas tercihlere hitap ettiğini kanıtlıyor.


Bunun yanında ürünün gelişmiş mobil özellikleri var. İnternete bağlanabilme özelliğiyle web sitelerinin RSS kaynaklarını okuyabilen telefon LCD ekrana sahip. Telefon HD ses desteğiyle kaliteli ses oluşumu sağlıyor. SMS gönderebilme ve okuyabilme özelliği, İnternet radyolarını dinleyebilme, 6 saat konuşma süresi dikkat çeken özellikleri arasında.


Entegre internet-radyosu ise istasyonları WLAN ile algılıyor, yani bir PC'ye ihtiyacı var. Cihaz altı saate kadar müzik keyfi sunuyor.


Thomson Symbio 21 x 45 x 55 cm ebatlarında ve toplam 300 gram ağırlığında. 230 Dolar fiyat etiketine sahip olan telefon 2008'in üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek.

0 yorum:

Yorum Gönder