18 Mart 2009 Çarşamba

Estetik burun ameliyatı

Burun estetiği ameliyatını ben prensip olarak mutlaka genel anestezi ile yapıyorum. Türkiyede lokal anestezi ile burun ameliyatı yapılması çok yaygındır, ama bunun genellikle hastalariçin çok kötü bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Bir çok ameliyat lokal anestezi ile yapılabilir ama yüzünüzün tam ortasında kmiklerin törppülenmesine dayanmak zorunda değilsiniz. Tıp size bunu hissettirmeyecek kadar gelişti.

Ameliyat açık yada kapalı teknik ile yapılıyor. Ben açık tekniği daha fazla tersih ediyorum. Aradaki fark nedir derseniz sizin açınızdan neredeyse hiç bir fark olmadığını söyleyebilirim. Açık teknikte burun ucundan ek ir kesi de yapıyoruz ama bu iz bırakan bir ksi değil. İlk bi rkaç hafta orada bir leke görebilirsiniz ama uzun dönemde iz kalmıyor. Açık teknik cerraha herşeyi görme şansı veriyor. Ben de görerek yapmayı seviyorum, hiç bir şey şansa kalmıyor.

Ameliyat süresi tamamen cerraha bağlı. Benim ortalamam zannediyorum 1 saat 15 dakika. Ama 3 saat uğraştığım zor vakalarda olmuyor değil.

Ben bu ameliyatı mutlaka bir hastanede yapıyorum. Bence bu çok önemli, bu ciddi bir ameliyat ve bir muayenehande yani bir apartman dairesinde böyle bir ameliyat olmamanızı öneririm. Yukarıdan komşunuzun yaptığı kızartma kokuları gelirken sizin alt katta gerçek bir ameliyat geçirmeniz Dali’nin surrealist tablolarına girebilir

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo

0 yorum:

Yorum Gönder