25 Mart 2009 Çarşamba

Çek Git Bebeğim Albümleniyor

Şovmen Beyaz’ın büyük keşfi Musa’nın “Çek Git Bebeğim” şarkısının yer aldığı dijital dünyada milyonlarca kez izlenen şarkının olduğu albüm, çok yakında Avrupa Müzik markası ile piyasaya çıkıyor.


Beyazıt Öztürk’ün internetten keşfederek Beyaz Show’da yayınlandığı andan itibaren fenomen haline gelen ve çok kısa sürede büyük bir kitleye ulaşarak internette tıklanma rekorları kıran Musa’nın “ÇEK GİT BEBEĞİM” isminde r&b arabesk tarzındaki şarkının da içinde olduğu albümü önümüzdeki hafta Avrupa Müzik markası ile müzikseverlerle buluşacak.

Yaklaşık 6 ay önce Beyaz Show’un skeçlerinde kullanılmaya başlanan şarkı, yarattığı büyük etki ile ilk günden itibaren çok beğenildi ve internet dünyasında milyonlarca kez izlendi.Dijital dünyada çok ses getiren ve tüm forumlara giren sanatçının albümü hayranlarını çok sevindirecek

Bünyesinde birçok star sanatçı bulunduran ve yaptığı başarılı projelerle müzik sektörünün lider firması olan Avrupa Müzik Genel Müdürü Cengiz Erdem “ Biz Beyaz’ın keşfettiği Musa’ya dijital dünyada büyük ilgi olduğunu gördük ışığı gördük ve bestelerini kendi yapan bu sanatçıya destek olmaya ve ona albüm yapmaya karar verdik. Önümüzdeki hafta şarkı ile aynı adı taşıyan albüm müzikseverlerin karşısına çıkacak. Biz Avrupa Müzik olarak yüzlerce bestesi olan bu kadar yetenekli ve tarzıyla farklılık yaratacağını düşündüğümüz birini müzik sektörüne kazandırdığı için Beyaz’a teşekkür ediyoruz. Beyaz’dan aldığımız emaneti en iyi şekilde koruyacağız. Ekranlarda ilk olarak amatör olarak izlediğimiz Musa’yı yeni imajı ve ışıltılı görüntüsüyle başta Beyaz olmak üzere gören herkes çok şaşıracak. Umarız bu albümü dört gözle bekleyen hayranları da bizim katkılarımızla şekillenen şarkının son halini beğenirler” diye konuştu.

Musa’nın Gülşah ile yaptığı muhteşem düet ÇEK GİT BEBEĞİM’in de içerisinde yer aldığı albümde, birbirinden güzel 10 şarkı bulunuyor. 7’den 77’ye herkesin merakla beklediği albüm, müzik dünyasında büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder