13 Mart 2009 Cuma

PayPal kullanıcılarına müjde!

PayPal ile artık Türkiye'de bulunan banka hesabınıza da para transferi yapabilirsiniz.

Kısa süre önce Türkçe olarak yayına geçen PayPal, Türkiye'deki kullanıcılarına ödeme yapmaya hazırlandığını müjdelemişti ve sonunda Türkiye'de bunulanan bankalara para transferi yapmaya başladı.Ancak, PayPal Türkiye'deki banka hesabımıza para aktarma işlemini ücretsiz sunmuyor. Para aktarma işlemi için 0 - 599 TL arası tutarlarda işlem başına 6 TL komisyon ücreti kesiyor. 600 TL üzerindeki para aktarma işlemlerinde ise komison ücreti kesilmiyor. PAra transferi için beklemeniz gereken süre 5 - 7 gün arasında değişiyor.PayPal'ın Türkiye'deki banka hesaplarına havale hizmeti ile kredi kartlarına yapılan transferlerdeki sıkıntılarda sona erecek.

PayPal ile güvenli alışveriş

Ülkemizde giderek yaygınlaşan PayPal ile yurt dışındaki alışveriş sitelerinden güvenle ürün alablir, ürünlerinizi siteniz üzerinde PayPal aracılığı ile rahatlıkla pazarlayabilirsiniz.

Bilmeyenler için: PayPal nedir?

PayPal'ı sanal bir banka hesabı olarak düşünebilirsiniz. PayPal, e-posta adresi olan herkesin güvenli bir şekilde para transferi yapmasını sağlayan, online bir ödeme sistemidir.

PayPal kullanıcılarına aşağıdaki para birimlerinde para transferi yapma imkanı sunuyor:

ABD Doları
Kanada Doları
Euro
Sterlin
Yen
Avustralya Doları

0 yorum:

Yorum Gönder