3 Mart 2009 Salı

Dizüstünde Studio keyfi



Dell'in yeni Studio XPS dizüstü bilgisayarları, tasarım ve teknolojik özellilkleriyle göz alıyor.

Dell; XPS’in yüksek performans ünvanını yaşatan ilk Studio serisi dizüstü bilgisayarlar olan Dell Studio XPS 16 ve Dell Studio XPS 13’ü pazara sunuyor. Dell’in yenilikçi endüstriyel tasarım laboratuarlarında yakın zaman önce tasarlanan bu üst sınıf dizüstü bilgisayarlar, en son teknolojiyi, zarif tasarımla bir arada sunuyor ve özellikle hem modanın hem de teknolojinin yakın takipçilerine hitap ediyor. Hem Dell Studio XPS 16, hem de Dell Studio XPS 13 dizüstü bilgisayarlarınının dış yüzeylerindeki gerçek deri dikkati çekiyor ve genel tasarımda anotlanmış alüminyum vurgulamaları yer alıyor. İki modelde de parlaklılığı ile öne çıkan volkanik siyah hatlara yer verilmiş.

Dell’in yeni Studio XPS dizüstü bilgisayarları tasarımda liderliğe odaklandı. Bu üst sınıf ürünlerin çarpıcı tasarımında gerçek deri, anotlanmış alüminyum vurgular ve parlaklılığı ile öne çıkan Volkanik Siyah rengi hatlar kullanıldı. Özel bağlantı noktaları, DVD sürücü yükleme yuvaları, kenardan kenara ekran şık, narin ve modern görünümü tamamlıyor.


XPS Serisinin Amiral Gemisi: Dell Studio XPS 16
Gücü zarafetle harmanlayan Studio XPS 16, gelişmiş performans ve eğlence özellikleri sunuyor. Bu özellikler arasında 16 inçlik kenardan kenara 16:9 HD WLED Ekran, subwoofer’lı 7 Watt’lık Dolby 5.1 ses sistemi, Intel Centrino 2 ve 512 MB ATI Mobility Radeon HD 3670 grafikleri yer alıyor.
Gerçek sinemakolikler ve amatör fotoğrafçılar için opsiyonel olarak sunulan Full HD 1080p ekran (RGB LED) 16:9 içerik için optimize edildi. Full HD 1080p ekran gerçek anlamda bir eğlence keyfi yaşatmak için daha gerçekçi renkler ve detayları 300 nit parlaklıkla birlikte yüzde 100 renk gamı ile birlikte sunuyor. 8 milisaniyelik tepki süresi sayesinde daha pürüzsüz bir görüntü elde ediliyor ve oyun oynamak ya da film seyretmek çok daha keyifli oluyor. 130 derecelik izleme açısı birden çok insanın ekranı farklı açılardan aynı anda aynı netlikte seyredebilmesi anlamına geliyor.

Ufak Tefek ancak Güçlü: Dell Studio XPS 13 dizüstü bilgisayar
Yüzeysel olmayan güzellik ve zarafetin bir özeti olan Studio XPS 13, 2.2 kilogramdan başlayan ağırlığı ile farklı bir güce sahip.

Studio XPS 13 kullanıcılara Hybrid SLI teknolojisi ile NVIDIA GeForce 9500M GE ekran kartı ile oyun performas yada yüksek tanımılı videolarıseyretme imkanı sunuyor. İsterseniz Hybird teknolojisi sayesinde eposata, internet'te geiznmek ve müzik dinlemek için entegre ekran kartı devreye sokrar pil ömrünü uzatıyor.

Studio XPS dizüstü bilgisayarları yüksek- güçlü performansı en son teknolojik özelliklerle birleştirerek kullanıcıların bilgi-işlem deneyimini zenginleştiriyor ve kullanıcıların yenilikleri takip ederek, hep bir adım önde olmalarına olanak tanıyor:

- Standart DVD’lerin daha çok HD’lere benzeyen bir görüntü sunmaları için Yüksek Tanımlı yukarı dönüştürme (upconversion)
- Dijital dizilimli mikrofonlu ve yüz tanıma özelliğine sahip güvenlik sistemli 2.0 megapiksel webcam.
- Arkadan aydınlatmalı klavye ve sığal dokunmayla çalışan multimedya kontrolleri.
- Sistem kapalıyken dahi çevre birimlerini şarj etmek için USB PowerShare.
- HDMI, DisplayPort, IEEE 1394a ve eSata da dahil kapsamlı bağlantı noktaları ve bağlantı seçenekleri.
- WiMax ve GPS uyumlu.

Dell Studio XPS 16 ve Dell Studio XPS 13 dizüstü bilgisayarlar 1599 USD’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.



0 yorum:

Yorum Gönder