8 Şubat 2009 Pazar

Tokio Hotel Fan Sitemiz


Tokio Hotel, bir Alman rock grubudur. Grubun çalışmaları arasında dört adet “bir numara” single, iki adet de “bir numara” albüm bulunmaktadır ve kendi ülkelerinde yaklaşık 3 milyon CD ve DVD sattıkları bilinmektedir.Şimdiye kadar en çok liste başarısını Almanya ve Avusturya’da elde etmişlerdir. Ayrıca, Fransa, İtalya, İsrail, İsveç, Belçika ve İsviçre’de de bazı liste başarıları kazanmışlardır.

Geçmişi
İlk olarak 2001’de Devilish adıyla kurulan grup yetenek gösterilerinde ve küçük konserlerde çalmaya başlamıştır. Bill Kaulitz, 2003’te (çeyrek finalinde elendiği) çocukların Yıldız Arama’sına katıldıktan sonra, müzik yapımcısı Peter Hoffmann tarafından keşfedilir. Devilish, adını Tokio Hotel’e (“Tokio”, en çok konser vermek istedikleri yer olan çok sevdikleri Tokyo’nun Almanca’sıdır ve “Hotel” de turnelerde hep otellerde kaldıkları için) çevirir ve Sony BMG onlarla bir sözleşme imzalar. Hoffman; David Jost ve Pat Benzner’i yaratımcılar ve yazarlar takımına alır ve çocuklara şarkı yazma ve enstrüman çalma eğitimi vermelerini sağlar. Bununla beraber, ilk albümlerinin basımından kısa bir süre sonra Sony sözleşmeyi bitirir. 2005’te Universal Müzik Grubu, Tokio Hotel ile sözleşme imzalar ve bir satış planı geliştirir. Basement Jaxx, Melodik Pinpon, Bob Sinclar ve Givichy Universal gibi birkaç DJ Tokio Hotel şarkılarını tekrar düzenler.

Grup Üyeleri
Bill Kaulitz (Bill Kaulitz Hakkında ki Düşüncelerinizi Buradan Yazabilirsiniz.)
Tom Kaulitz (Tom Kaulitz Hakkında ki Düşüncelerinizi Buradan Yazabilirsiniz.)
Georg Listing (Georg Listing Hakkında ki Düşüncelerinizi Buradan Yazabilirsiniz.)
Gustav Schäfer (Gustav Schäfer Hakkında ki Düşüncelerinizi Buradan Yazabilirsiniz.)üye olTokio Hotel Fan Sitemize üye olarak daha bir çok bölümden yararlanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder