10 Şubat 2009 Salı

Herbal Xenicol - Yağ Eritici

Herbal Xenicol - Yağ EriticiHerbal Xenicol - Yağ EriticiGöbek Basen Çevresindeki Kilolardan Kurtulmanın En Kolay, Yan Etkisiz Bitkisel Yolu = Herbal Xenicol

Tanıştığınız için mutlu olacağınız tek gerçek bölgesel zayıflama ürünü.

Yediğiniz yemeklerden aldığnız yağlar vücudunuza yapışıp kalmasın, direk atılsın. Birikmiş yağlarınız parçalanıp enerjiye dönüşsün.

Herbal Xenicol, Kunming Dali Firması ve Çin Bilim Akademisi tarafından geliştirmiş dünyada ilk ve tek 100% bitkisel lipase enzimi içeren kilo kontrolü ve zayıflamada dünyanın en profesyonel ve güvenli bitkisel üründür.

Herbal Xenicol, sadece sindirim sisteminde çalışarak yiyeceklerden alınan yağları bloke ederek dışa atılımı sağlar ki buda vücutta oluşacak yağ kitlelerinin oluşumunu engeller ve mevcut yağ kütlelerini azaltarak istediğiniz forma girmenizi sağlar.

Xenicol Nasıl Çalışır?
Xenicol Nasıl Çalışır?
Herbal Xenicol kullanıcıları arasında yapılan araştırmalarda; özellikle bel ve kalça çevresinde dikkate değer bir yağ kütlesi azalımı gözlemlenmiştir; yine aynı Herbal Xenicol kullanıcıları içerisinde Herbal Xenicol kullanımına bağlı hiçbir yan etki gözlenmemiştir. ( Araştırmaya katılan kullanıcı sayısı ve takip edilen kullanıcı sayısı 78600 kişidir. )

Herbal Xenicol Bitkisel Kapsül İçeriği:

Herbal Xenicol içeriğinde Flos Lonicerae, Cassia Nomame, Mipeiya, Fleeceflower Root, Mignonette, Aloe, Starch maddeleri bulunmaktadır.

Kapsül: 350mg/adet.

Herbal Xenicol Nasıl Kullanılır?

Az kilo vermek isteyenler: Kahvaltıyla beraber 1 kapsül (Günde 1 kapsül)
Çok kilo vermek isteyenler:Yemeklerle birlikte 1 kapsül (Günde 3 kapsül)

Arzu ettiniz kilo ulaştığınızda kullanımı kesebilirsiniz.

Herbal Xenicol Saklama Şartları ve Koşulları Nelerdir?

Herbal Xenicol'un saklama süresi 24 aydır. Serin ve kuru yerde saklayınız. Bu ürünü çocuklardan uzak tutunuz. Ürün 100% bitkiseldir, yan etkisi sıfırdır! Dolaşımı düzenler. Kolestrolü düşürür.

Kimler Kullanamaz?

Kullanmakta olduğunuz ilaç varsa muhakkak doktorunuza veya eczacınıza bildiriniz.

18 yaşın altındaki kişiler, hamile ve emziren kadınlar kullanmamalıdır. Ürün hızlı yağ yakıcı olup enerji açığa çıkartır. Az uyutmasına rağmen dinçlik verir ve kolay uyanmanızı sağlar. Susatıp ağız kuruluğu yaptıkça bol su içilmelidir. Hızlı kalp atışı, baş dönmesi, şiddetli baş ağrısı, nefes darlığı ve benzeri belirtiler doz aşımı belirtileridir. Böyle durumlarda ürünü kullanmaya 2 gün ara veriniz ve 3. günden itibaren dozu 1 e düşürerek sabah 1 akşam 1 alarak devam ediniz. Beklenmeyen bir etki gördüğünüzde ürünü kullanmayı derhal kesiniz ve doktorunuza başvurunuz.

Herbal Xenicol Nasıl Bir Etki Yapar ?

Herbal Xenicol, sadece sindirim sisteminde çalışarak yiyeceklerden alınan yağları bloke ederek dışa atılımı sağlar ki buda vücutta oluşacak yağ kitlelerinin oluşumunu engeller ve mevcut yağ kütlelerini azaltarak istediğiniz forma girmenizi sağlar.

Herbal Xenicol, ayrıca içeriğindeki metabolizma hızlandıran bitkisel hammaddeler vasıtasıyla kısa sürede sağlıklı olarak toksinlerden arınılmasına ve kilo verilmesine yardımcı olan; aynı zamanda formülasyonundaki antioksidanlarla serbest radikallerin oluşmasını engelleyen bir üründür.

Yan Etkileri Nelerdir?

Ürünün bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması

0 yorum:

Yorum Gönder