26 Şubat 2009 Perşembe

Groups.IM Servisleri

Groups.IM ServisleriGROUPS.IM yeni bir IM grup sohbet servisidir. IM araçlarına dayanır MSN(WindowsLiveMessenger) ve Yahoo Messenger gibi , farklı IM araçlarını tek bir grupta sohbet etmelerini sağlamaktadır. GROUPS.IM Nisan 2008′de ilk olarak açılmıştır, şimdi ise dünya çapında 3 milyondan fazla üyesi vardır.

Yeni web2.0 servisi, GROUPS.IM ’i farklı IM araçları ile beraber sohbeti sağlayarak kullanıcı için toplu konuşmada en iyi ortamı oluşturur. WindowsLiveMessenger’in geçici sohbeti ile farklı olarak, GROUPS.IM ‘de sohbet bittiğinde kapanmaz daima oradadır.

GROUPS.IM, kullanıcıları kendi gruplarını ücretsizce oluşturabilir ve bunun bir limiti yoktur. Kullanıcılar arkadaşlarını, meslektaşlarını yada sınıf arkadaşlarını gruplarına katılmaya davet edebilir, sonrada birlikte sohbet edebilirler. Bir gruba girebilmek için , sadece grup adresini MSN (WindowsLiveMessenger) yada Yahoo Messenger listenize ekleyiniz. GROUPS.IM kişisel sohbet odası gibidir, üyeler birbirlerinin ve diğerlerinin sohbetlerini görürler.

GROUPS.IM ‘de ayrıca özel ve ilginç sohbet özellikleri bulunmaktadır, MaskeliBalo gibi. Maskeli Balo ile üyeler gizlice sohbet edebilir veya cesaretli olup rahatça konuşabilirler.

Şimdilik GROUPS.IM WindowsLiveMessenger ve YahooMessenger ile uyumludur; AIM, ICQ, Skype ve Gtalk gibi programları yakında destekleyecektir. Kullanıcılar aynı grupta messenger programları ne olursa olsun sohbet edebileceklerdir.

GROUPS.IM’e yakında tartışma ve galleri özellikleri eklenecektir. Grup üyeleri kendi bölümleri olacak, kendi ve arkadaşlarının fotoğraflarını paylaşabileceklerdir.

Çoklu-dilleri destekleyen ve ücretsiz olan bu servis, dünya çapında 3 milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir. Ayrıca günde 10 milyondan fazla üye giriş yapmaktadır.

Daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret edin: http://groups.im/

İletişim:
Leon
Email: BD@GROUPS.IM
MSN: ccweekly@hotmail.com
IM Group: group318298@hotmail.com
Türkçe Blog: http://tr.blog.groups.im

0 yorum:

Yorum Gönder