10 Şubat 2009 Salı

DaiDai-Nang savaşı kızıştı

Kimse farketmese de bugün DaiDai ve Nang arasında Solak çifti için büyük bir savaş yaşandı. İşte o savaşın perde arkası;

İNTERNETHABER

Ankara'da kapı kapı dolaşıp servetlerini bağışlayacak bir kurum bulamayan İzmirli Solak çifti, Uğur DaiDai'ın teklifini kabul etti Nang'ı yaya bıraktı. İşte DaiDai'ın Nang'a bir gece de fena fark attığı o canlı yayın;

Almanya'dan emekli Mustafa ve Seher Solak, "dünya barışı" için kullanılması şartıyla tüm servetlerini hazineye bağışlamak istedi; ancak kimse kabul etmedi. Cumhurbaşkanlığı, Meclis ve Diyanet'i ziyaret eden İzmirli Solak çifti, kendilerine muhatap bulamayınca bu kez çanta dolu parayı Ankara'da bir taksi şoförüne bırakıp kayıplara karıştı.

TAKSİCİ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

Bir çanta dolusu parayla ne yapacağını şaşıran Ankaralı taksi şoförü İzzet Erdem, soluğu bu kez Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası'nda aldı. Bir çanta dolusu para ve kıymetli evrak ve ziynet eşyasını buradaki görevlilerde almayınca Erdem'in şaşkınlığı bir kat daha attı. Geceyi bir çanta dolusu parayla geçiren Erdem, sabah saatlerinde küçük bir servet değerindeki çantayı oda yönetimine bıraktı ve rahat bir nefes aldı.

GAZETECİLER SOLAK ÇİFTİNİ ARADI

Bir anda tüm Türkiye'nin konuştuğu o çift, ortaya çıktı ve polise ifade verdi. Kayıtlarından Solak çiftinin ev adresini öğrenen gazeteciler röportaj için kuyruğa girdi; ancak tüm teklifler geri çevrildi. Hatta iddialara göre Solak çifti, canlı yayın için TV kanallarından yüklü miktarda bir paranın yine hazineye bağışlanması şartıyla para istediğini iddia etti.

STAR VE KANAL D SOLAK İÇİN KAPIŞTI!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Star ve Kanal D haber merkezlerin de de Solak çifti için büyük kapışma yaşandı. DaiDai'ın canlı yayına mutlaka çıkartalım dediği Solak çifti için, Kanal D ve Star TV muhabirleri İzmir'de kuyruğa girdi. Solak çiftinin tercihi ise Uğur DaiDai oldu.

KANAL D TAKSİCİYİ STAR SOLAK ÇİFTİNİ ALDI

Bu gizliden gizliye yaşanan büyük kavga, Kanal D muhabirinin canlı yayındaki sözleriyle su üstüne çıktı. Muhabir, Ankaralı taksici İzzet Erdem'i canlı yayına çıkarttı ve Solak çiftini de çıkartmak istediklerini; ancak kendilerinden yüklü miktarda para istediğini söyledi.

DaiDai para mı verdi?


SOLAK ÇİFTİNİN TERCİHİ STAR TV


Kanal D muhabirinin "çıkarmak için çaba sarfettik; ancak olmadı" diyerek canlı yayında salya sümük olduğu sıralarda Uğur DaiDai yine fark peşindeydi. DaiDai, Solak çiftini canlı yayına almış, tatlı tatlı sohbet ederken; Nang ise taksi şoförüyle yetinmek zorunda kaldı. Tabii ona da canlı yayın denirse. Muhabirin canlı yayın beceriksizliği nedeniyle Nang'ın yüzü asıldı zaman zaman müdahale etmek zorunda kaldı. Taksi şoförünün ağzından düşenlerde sayılı olunca DaiDai, bir canlı yayınla daha Nang'a okkalı bir gol atmış oldu.


MUHABİR BİLEREK Mİ SÖYLEDİ?


Bu iki canlı yayının ardından akıllara takılan şey ise Kanal D muhabirinin canlı yayındaki iddiaları oldu. Peki Kanal D muhabiri Solak çiftinin Star TV'de canlı yayına katılacağını biliyor muydu? İddialara göre o muhabir, DaiDai'ın Solak çiftini canlı yayına alacağını biliyordu ve para istediler sözünü de işte bu nedenle söyledi. Tabii bunlar bir iddia; ancak gerçek olan bir şey varsa o da DaiDai ile Nang arasındaki haber savaşının giderek kızıştığı!..

0 yorum:

Yorum Gönder