23 Şubat 2009 Pazartesi

ibo yıldız tilbe kavgasını izle

İbo Şov'da canlı yayında ortalık karıştı. Programa konuk olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses birbirine girdi. Herşey, Yıldız Tilbe'nin "Kandıramazsın Beni" parçasını söylerken İbrahim Tatlıses'in şarkıyı yarıda kesmesiyle başladı.


Yıldız Tilbe şarkısını tamamladıktan sonra reklama gidildi. Reklamların ardından Tatlıses, konuşmaya başladı. Tatlıses, Yıldız Tilbe'nin kendisine saygısızlık yaptığını söyledi. Yıldız Tilbe'nin geçmişte dayak yediğini ve kendisinden yardım istediğini iddia eden Tatlıses "Seni pez....nklerin elinden kurtardım" deyince Yıldız Tilbe dayanamadı ve "Beni kimse pez.....nklerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz" dedi. Tartışma bu şekilde karşılıklı sözlerle uzayıp giderken, yayına rapçi Ceza'nın katıldığı İbo Show'dan görüntüler verildi. Bir süre sonra tekrar yayına geçildi. Yıldız Tilbe ayağa kalktı, İbrahim Tatlıses'i alkışlayarak programı terketti. Tilbe'yle birlikte stüdyodaki izleyicilerin bir kısmı da programdan ayrıldı.

Tilbe'nin ayrılmasının ardından İbo ise, "Ne zaman yayına çıksa, şunu yapmam, bunu söylemem, şunu sorma, bunu anlatma diye talepte bulunuyor. Lanet olsun kardeşim. Gelmezsen gelme. Şarkını da istemiyorum seni de" diye konuştu. Ardından orkestra ekibine dönen Tatlıses, "Bundan sonra da Yıldız Tilbe şarkısı çalmayacak burada. Eğer bir daha şarkısını söylersem haysiyetsiz ve onursuzum. Çünkü bu canavarı ben yarattım. Bitmek üzereydi, ben yeniden gündeme getirdim. Hadi güle güle. Benden uzak ol istersen Mısır'a sultan ol. Öleceğimi de bilsem bir daha onun şarkısı burada çalmayacak" dedi.

HABERTURK.COM

0 yorum:

Yorum Gönder