25 Şubat 2009 Çarşamba

Paramore Fan Sitemiz

ParamoreParamore (telaffuz "Pe-ra-mour") 2004 yılında Franklin, Tennessee'de kurulan ABD'li alternatif punk rock grubu. Gruptaki bazı değişikliklerden sonra Paramore, şu anda Hayley Williams (vokal/klavye), Josh Farro (gitar, geri vokal), Jeremy Davis (bas) ve Zac Farro'dan (bateri) oluşuyor.

Şarkılarının büyük çoğunluğunu Hayley Williams ve gitarist Josh Farro'nun yazdığı grubun ilk albümü 2005 yılında piyasaya çıktı. Verdikleri konserler ve internette tanıttıkları single'lar "Pressure" ve "Emergency" ile birçok hayran kazandılar.

Grup 2007'de çıkarttığı "Riot!" albümü ile büyük bir ün kazandı. Albümden ilk single olan "Misery Business" çok başarılı oldu ve grubun MTV'nin "Haftanın Sanatçısı" programına konuk olmasını sağladı. Başarıyı çabuk yakalayan grup, 17 ile 22 arasındaki genç yaş ortalaması ile dikkat çekiyor.

Kuruluş ve All We Know Is Falling (2002-2005)

Vokalist Hayley Williams, 13 yaşında memleketi Meridian, Mississippi'den Franklin'e taşındığında, kardeş olan Josh ve Zac Farro ile karşılaştı. Burada kısa bir süre sonra Brett Manning'den vokal dersleri almaya başladı. Bununla birlikte, grup üyeleri Paramore'u kurmadan önce, bir funk cover grubunda yer aldılar. Yakında Paramore'u kuracak olan üyeler, vokalistlerinin kız olacağı konusunda huzursuzdular. Fakat iyi arkadaş oldukları için, Hayley onlar için şarkı yazmaya başladı ve bir süre sonra grubun vokalisti olması kabul edildi. Grup 2004 yılında Josh Farro (gitar), Zac Farro (bateri), Jeremy Davis (bas) ve Hayley Williams (vokal/klavye) tarafından resmi olarak kuruldu. Gruba bir süre sonra Jason Bynum (ritim gitar) da katıldı. "Hala garajda çaldıkları" bu zamanlarda, "Paramore" ismini akıllarına getiren şey eski basçılarından birinin kızlık soyadıydı. Aynı şekilde okunan bir kelime olan "paramour" (gizli aşık) kelimesinin anlamını öğrendiklerinde, bu kelimeyi Paramore şeklinde yazarak kullanmaya karar verdiler. Yazdıkları ilk şarkı, daha sonra ilk albümlerinde de kullanılan "Conspiracy" (komplo)'dur.
Vokalist Hayley Williams (orta), baterist Zac Farro (sol) ve bas gitarist Jeremy Davis (sağ), Vans Warped Tour 2007 Ağustos.
Vokalist Hayley Williams (orta), baterist Zac Farro (sol) ve bas gitarist Jeremy Davis (sağ), Vans Warped Tour 2007 Ağustos.

Paramore ile ilgili bilgilere fan sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz.
Paramore Genel (Paramore Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Yazabilirsiniz.)
Paramore Haberleri (Paramore Hakkındaki Konser,Turne,Haberler Bu Bölümde.)
Paramore Resimleri (Paramore Resimlerini Bu Alandan Paylaşabilirsiniz.)
Paramore Videoları (Paramore Videolarını Bu Alandan Paylaşabilirsiniz.)
Paramore Grafikler (Paramore Wallpaper, İmza, Avatar ve Özel Çalışmalar Burada.)

üye olParamore Fan Sitemize üye olarak daha bir çok bölümden yararlanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder