10 Şubat 2009 Salı

Hepsi Grubu Dağıldı mı, Grup Hepsi Dağıldı mı?

Hepsi Grubu Dağıldı mı? İşte bunun cevabı:
Cemre Kemer, Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük’den oluşan “Hepsi” adlı müzik grubu hakkında uzun süredir dağıldıklarına dair söylentiler çıkıyordu.

Grup üyeleri “Bu iddialara sadece gülüyoruz” derken menajerleri “Onlar toplama bir grup değil ki dağılsın” diyerek haberleri yalanlamıştı.

Ancak grup üyelerinden Gülçin Ergül evlenmeye kara verince “Hepsi” gerçekten dağıldı.

Gülçin’in Dubai’de balayında olduğu, grubun 1 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konsere üç kişi katılacağı açıklandı.

Grubun basın danışmanı “Gülçin şu an özel sebeplerden ötürü yurtdışında” dedi.

Ergün daha önceki röportajlarında “Bazı evli çiftleri sevgi adına dürüstlüklerini kaybetmiş insanlar olarak görüyorum. Bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum” demişti.

Haber: Sabah gazetesi

3 yorum:

  1. ya keşke gülçin abla gitmeseydi ya.sizi o kadar çok seviyorumki anlatamam.ne olur sizden tek isteğim mersine konsere gelin. yalvarırım.

    YanıtlaSil
  2. hay senin ablanı nerden ablan oluyor lan mal :D ne kadar gerizekalılarsınız böyle seylerle kafanızı ugrastırıyorsunuz ablalarınızı sikeyim emi amına kodumun malları

    YanıtlaSil
  3. aslında butun kızlar guzel ama gulçını daha cok seviyoruz keske dagılmasaydınız ama biz size inanıyoruz dagılmıcaksınızzzzzz sızı cokkkk sewiyoruz ALLAH SIZI AYIRMASIN inş:):):):)

    YanıtlaSil