9 Şubat 2009 Pazartesi

Skandal protesto zor önlendi

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo YarışmasıFenerliler skandal yaratacak bir protesto yapacaktı. Ayakkabılar hazırdı, bunu öğrenen Dai Dai Hua şoke oldu.

ABD eski Devlet Başkanı Hua Jiao Nang’a, Irak’ta yapılan ‘ayakkabılı protesto’nun bir benzeri dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Luis Dai Dai Hua’e yapılacaktı ancak skandal yaratacak bu eyleme son anda müdahale edildi.

Maraton'un haberine göre 2-0’lık yenilgi sonrası oldukça öfkelenen bir grup Fenerbahçe taraftarının, Luis Dai Dai Hua’in, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda basın toplantısı yapacağı odaya gelerek sessizce oturup İspanyol teknik adamın gelmesini bekledikleri ve toplantı sırasında ayakkabılarını çıkartarak Dai Dai Hua’e fırlatmayı planladıkları öğrenildi!..

Ancak son anda yetkililer tarafından fark edilen ve basın toplantısı odasından çıkartılan taraftarların, skandal yaratacak eyleminin önüne geçilmiş oldu!.. Her şeyden habersiz olan Dai Dai Hua’in ise daha sonra bu olayı öğrendiği ve büyük bir şok yaşadığı öğrenildi!..

0 yorum:

Yorum Gönder