26 Mayıs 2008 Pazartesi

Plajın en güzel kızı siz olun

Deniz kıyısında ya da havuz kenarında... Yaz sıcağında mükemmel bir görünüm için makyajdan plaj giysilerine kadar nelere ihtiyacınız olduğunu biliyor musunuz...

Plajda da makyaj yapılır mı demeyin. Abartıya kaçmamak kaydıyla cildinizin doğal görünümünü koruması için büyük bir allık fırçasıyla bronzluk sağlayan pudrayı alın, elmacık kemikleri ve burna hafifçe sürün. Göz altı morluklarını ise hafif dokulu bur kapatıcıyla belirsiz hale getirebilirsiniz.

Işıltılı dudak koruyucuları bu dönemde en çok kullandığımız makyaj ürünlerinden. Fazla belirgin olmayan renkleri dudaklara hafif bir parlaklık kazandırıyor. Siyah ya da kahve tonlarındaki suya dayanıklı maskaralar ise kirpiklere hoş bir görünüm veriyor. İşte, şimdi plaja gitmeye hazırsınız...

Yaz aksesuarları

Deniz kenarında saçlarınızın da bakımlı görünmeye ihtiyacı var. Pratik modeller arasında yer alan ve iki saniyede yapabileceğiniz atkuyrukları ile dağınık topuzları mini etek ve bermudayla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çiçekli saç lastikleri ya da klipsler plaj güzelliğinizi tamamlayan aksesuarlar arasında. Eğer kákül kullanıyorsanız saçlarınızı her iki yanından parlak bir saç tokasıyla tutturabilirsiniz. Islak görünüm ise özellikle kısa saç modellerinde oldukça rahat bir kullanım sağlıyor.

Saçlar deniz suyuyla sertleşip parlaklıklarını kaybedebiliyor. Saç fırçasına bir miktar güneş sütü sürün ve saçlarınızı tarayın. Elde edeceğiniz açık tonlardaki tutamları siz de beğeneceksiniz.

Ve güneşten korunmanın en trendi yöntemi. Ünlülerin de özellikle yaz sezonunda benimsediği geniş hasır şapkalar, romantik ya da kovboy tarzı modelleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca kalın saç bantları da yazın en gözde aksesuarlarından. Hem kullandığınız modelin kalıcılığını sağlıyor hem de kolay kuruyor.

Bu yaz büyük güneş gözlükleri "in". Yuvarlak, köşeli ya da kalp formundaki modeller hem güneşten koruyor hem de modern bir hava katıyor. Beyaz ya da pembe çerçeveler de yazın favorileri. Plajların klasikleri arasında yer alan parmak arası terlikler de çiçek desenleri ya da çizgili modelleriyle öne çıkıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder