27 Mayıs 2008 Salı

Yolunuzu PSP ile bulun

psp, tekonloji

GPS desteği geliyor. Artık PSP ile sadece oyun oynamayacak, aynı zamanda yolunuzu bulacaksınız.

Sony’nin, PSP için daha önce CES’te duyurduğu küçük GPS donanımının ayrıntıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Eğer oyun oynamak için bir PSP, yolunuzu bulmak için ayrı bir GPS cihazı kullanıyorsanız, artık iki işi de PSP üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

Konsolun hemen üzerine yerleştirilen bir ek donanım, PlayStation Portable’ı gerçek bir GPS cihazına dönüştürmeyi başarıyor. Sonynin planı, bu küçük donanımı bir araç kiti ile birlikte, uygun adaptörü de pakete dahil ederek piyasaya sürmek.



PSP’yi aynı zamanda bir GPS cihazı olarak kullanabilmek fena olmaz, ancak ekranın parlak güneş altında biraz daha iyi bir görünürlük sunması gerektiği de kabul edilmesi gereken bir gerçek. PSP GPS donanımının ne zaman piyasada olacağı ya da fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.

Bir güzel haber de “GPS’e ihtiyacım yok” diyen oyun meraklılarına… Sony, Madden PSP paketini Ağustos ayı içerisinde kullanıcılara ulaştırmaya hazırlanıyor. Paket içerisinde Madden oyunu ve tabii ki PSP konsolu bulunacak.

0 yorum:

Yorum Gönder