27 Mayıs 2008 Salı

Assortie’de bu yaz çok renkli geçecek

moda, yaz

Tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle, takı ve aksesuar anlayışını değiştiren Assortie ile sımsıcak bir yaza merhaba demeye hazır olun. 2008 yaz koleksiyonunu Ekvatorlu Top Model Jessica Perez ile tanıtan Assortie, sunduğu renk cümbüşü ile hem kıyafetlerinizi hem de ruhunuzu canlandıracak.

Moda editörlüğünü Melis Ağazat’ın üstlendiği çekimlerde en canlı tonların hâkim olduğu takı ve aksesuarlar ön plana çıkarıldı. Koray Birand’ın kareleri ile ölümsüzleşen Assortie yaz koleksiyonu, Assortie kadınının her an ve her yerde çarpıcı olan yanını yansıtıyor. Assortie’nin, yazın sıcaklığını hissettirecek sarı, kırmızı ve turuncunun yanı sıra pembe, mavi, mor renklerde takı ve aksesuarları, 2008 trendlerini yansıtıyor.

Canlı renklerin ve parlak tonların hâkimiyetini yansıtan ürünler arasında; kalın ve büyük rengârenk bilezikler, plaj çantaları, hasır şapka, deniz temalı ahşap aksesuarlar ve güneş gözlükleri dikkat çekiyor. Renkli taşlar, yaz sezonunda da Assortie’de öne çıkan detaylar arasında.

Assortie çanta koleksiyonu ile de göz dolduruyor. Farklı stil, renk ve büyüklükte çantalar arasından güzel bir seçim yapmak çok kolay. Bu yaz Assortie’nin hasır çantaları alabildiğine çeşitli. Assortie’nin yaza damgasını vuracak sürprizi ise tabloları andıran desen ve renklerdeki kumaş çantalar… Kumaş çantalar hem trendi takip eden hem de şıklığına özen gösteren Assortie kadını için ideal. Yaz gecelerini de unutmayan Assortie, portföyleri ile yaz aylarının rahatlığını hissettiriyor.

Modayı takip eden, yenilikçi ve görünümüne özen gösterenlerin tercihi Assortie ile 2008 yazına çarpıcı ve iddialı girmeye hazırlanın. Assortie mağazaları hakkında bilgi almak için www.assortie.com web sitesini ziyaret etmeniz yeterli.

Kaynak

0 yorum:

Yorum Gönder