27 Mayıs 2008 Salı

Bir erkeğin sizi terk edeceğini gösteren ipuçları

Zaman onun için önemsizse

Erkegin gözü disarida oldugunda zaman kavramini kaybeder. Önce bulusma günlerini giderek azaltir. Bu bilinçli bir önemsememe anlamina gelmese de düsündürücü bir durum

Ajandasini saklarsa

Bildiginiz gibi uzun vadeli planlar hakkinda konusmak heyecan verici olabilir. Fakat erkeginiz konu kendisine gelince konuyu degistirmek isteyebilir ve belirsizlik söz konusu olabilir. Onun planlarini engellediginiz zaman bir kaç hafta hüzün hakim olur. Ve onun programini engellediginizi ve ona ters düstügünüzü düsünmeye basladigi zaman çekimser bir mizaç sergiler.

Seks yatakta kalirsa

Birlikteligin bitmesine yakin bir zamanda yapilan cinsel iliski kararsiz, degiskendir. Bir gece duygudan yoksun ve sehvetli, diger gece bir o kadar isteksizdir. Bu sicak-soguk dönemde yaraticilik durur ve seks sadece yatak odasinda sinirli kalir.

Sizin onu terketmenize izin verirse

Bir erkegin bir iliskiyi bitirmeye istekli oldugunun en büyük kaniti, sizin onu birakmaniz için tamamiyla ahmak bir adam gibi davranmaya baslamasidir. Erkekler suçlu olmaktansa kurban olmayi tercih ederler. Kafaniza kusku tohumlari ekmeyi deneyebilirler..

0 yorum:

Yorum Gönder