26 Mayıs 2008 Pazartesi

Erkekler yatakta ne ister

iVillage Seks Uzmanı Tracey Cox, partnerinizin veya eşinizin daha önce hiç yaşamadığı bir seks tecrübesi için önemli önerilerde bulundu. İşte deneyimlerini dünya kadınları ve erkekleriyle paylaşan uzmandan erkeği baştan çıkaran ve hep sizi hatırlamasını sağlayan seks önerileri...

"Erkek arkadaşınızın bugüne kadar karşılaştığınız en iyi aşığınız olmasını ister misiniz? Bunu başarmak oldukça basit. Tüm yapmanız gereken erkeklerin seksüel ruh halini anlamak ve onu yargılamamak.. Yakın zamanda Londrada "sanatsal olarak yaşa seks" konusunun fotoğraflandığı bir sergiye katıldım. İlişkilerde ve seks yaşamındaki acemilikler fotoğraflarla anlatılıyor. İlk seride tutucu bir çift anlatılıyor. İkinci seri de homoseksiel bir çift fotoğraflanmış. Bu çiftlerin seks yaşamları arasındaki farkları daha iyi anlamamı sağladı. Seksüel yaşam olarak gay çiftler ile tutucu çiftler birbirlerinden farklı değillerdi. Ancak gay çiftlerin seks yaşamlarında ellerini daha çok kullandıkları ve daha sert oldukları görülüyordu. Neden? Çünkü her ikisi de erkek.. İki erkek seks yaşamlarında, karşısındaki erkeğin ne istediğini bildiği için öyle davranıyor ve sonuçta partnerinin onu yargılamayacağını bildiği için daha rahat davranıyordu. Seksüel yaşamlarında aynı şeyleri düşünüyorlardı. Buradan erkeklerin nasıl düşündüklerini çıkartabilirsiniz. Erkeklerin seks yönelimleri kadınların seks yönelimlerinden daha ilkeldir. Erkek seks yaşamında ne istediğini, tutucu bir kıza öğretebilir mi? Heyecanlı ve vahşi istekler seks yaşamınızı biraz hareketlendirebilir, düşünceleriniz değişebilir. Toplumda "normallik" ile "edepsizlik" arasında kesin bir sınır vardır. Şu açık ki; Herkes seks yapar ve nasıl olduğu önemli değildir, "normal" olması önemlidir. Eğer birkaç kişi yaptığınızı yapıyorsa bu "normal" olduğunu göstermez.

Partnerinizle seks yaparken bazı şeyleri "hayır" yanıtını alıyorsanız, neden reddettiğini düşünün. Duymak istediği şey diğer insanların da bunu yaptığı olabilir mi? Onu korkutuyor musunuz? Onu incitip incitmediğinizi yeniden düşünün. Herhangi bir tehlike var mı? Yoksa o zaman problem nedir?
Onu kucaklayan bir kadın olmanız bugüne kadar gördüğü en iyi aşık olmanızı sağlamaz. Belki bugüne kadar yaptıklarınızdan daha iyi dersler çıkarmalısınız.

Erkekler görselliğe önem verir
Erkekler gördükleri şeye karşı istek duyarlar, görsel olarak heyecanlandırılmak onları çok etkiler. Onu harekete geçirecek şekilde giyinmeniz, süslenmenizi ya da seks isteği yaratacak hareketlerinizi gözler. Sevgilinizi ya da eşinizi en iyi siz tanırsınız. Hoşlandığı şeyleri görmesini sağlayın ve o gün onun günü olsun.

"Onun için yeterince iyi olmalıyım" düşüncesinden kurtulun
Erkekler yeni şeyler denemekten hoşlanır. Yani sevgiliniz ya da eşiniz yatakta yeni şeyler istediğinde bunun anlamı "yatakta yeni şeyler denemek" istiyordur. Çocu kadın bundan ne anlam çıkarır? Onu istediğini vermek yerine peşine dedektif takar ve kendisinden neden soğuduğunu anlamaya çalışır. Erkek bunu söylediğinde genel olarak sizinle seks yapmaktan artık zevk almadığı sonucunu da çıkarmanız yüksek ihtimal. "Bana sahipken neden diğer fantazileri ve yeniliklere ihtiyaç duyuyor" diye de düşünebilirsiniz. Her iki tepkiyle de sıkça karşılaşılır. Ona eleştirel bir bakışla yaklaşmayın, her öğlen hamburger yemek yerine sizden farklı bir yemek istedi sadece.. İnsanların farklılıklara ve çeşitliliğe ihtiyacı vardır. Kendinizden itmek ve yargılamak yerine onu kucaklayın.

Hayır, şişman görünmeyeceksin..
Partneriniz dantelli ve vücudunuzu saran iç çamaşırları ile gecelikler giymenizi mi istiyor? Kadınlar bu tür şeyleri şişman göstereceği ya da itici görünecekleri korkusuyla giymek istemez. Gerçekte çoğu kadın bu kıyafetleri yatakça çok fazla macera istemedikleri için giymek istemez. Erkekler ise bu tür şeyleri iç gıcıklayıcı ve seksi bulur. Sizi isteyen bir erkek asla ne kadar şişman ya da itici göründüğünüzü düşünmez.

Yeni araştırmalar yapın..
Partnerinizin vücuduna her seferinde yeni yerler keşfedercesine dokunun.. Biraz hassas bir konu olsa da size olumlu bir reaksiyon vereceği kesin.

Yatak dışında yerler deneyin..
Daha önce de yatak odasında seks yapmanın sıkıcı olduğunu defalarca duydunuz.. Peki o zaman neden hala orada seks yapmaya devam ediyorsunuz. Yatak odanız dışında seks yapmaktan hoşlanacağınız yerler olabilir. Katıldığınız bir partide banyoda ya da uçakta hızlı seks yapabilirsiniz. Onun ailesinin mutfağında ona tutkulu bir öpücük verebilirsiniz. Evinizin diğer odalarında ona aniden arılarak sevişmeyi başlatabilirsiniz. Bunları ve yenilerini deneyerek seks yaşamınızı hareketlendirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder