21 Nisan 2008 Pazartesi

Çalınan MSN'i Geri Alın

Çalınan MSN adresinizi geri almak için Önce Bu Adrese Tıklıyoruz

Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim



Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.

burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız bura mühim bir nokta

Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !!
Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .
2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.
Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın. Sakın buraya ama ben türküm Türkçe yazarım demen adamlar tınlamaz sizi silerler…

Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak ..




Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.



Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak .

0 yorum:

Yorum Gönder