19 Nisan 2009 Pazar

MyBB 1.4.5 Türkçe Tam Sürüm & Türkçe Dil Dosyaları

Ýsim MyBB ismi: MyBB 1.4.5 Türkçe Tam Sürüm & Türkçe Dil Dosyaları
Kullanıcı Yapımcı: MyBB Group
AnasayfaLink Websitesi: http://www.mybboard.net
Version Versiyon: MyBB 1.4.5
Tarih Eklenme Zamanı: 19 Nisan 2009
bilgi Açıklama: MyBB 1.4.5 Bakım ve Güvenlik Güncellenmesi 19 Nisan 2009 tarihinde yayınlanmıştır. Bu güncellemeler ile bir çok açık, forumlarınızın daha hızlı ve stabil çalışması için çalışmalarda bulunulmuştur.

MyBB yapımcıları bu sürümde, 100 adet bug (bildiri) üzerinde düzeltmeler yapmıştır. MyBB 1.4.4 sürümünden bu yana, forumun işleyişindeki bazı hatalar vardı, bunlar giderildi. Bu hataların düzeltilmesi ile daha kararlı bir sürüm hazırlanmış oldu.
Ayrıntılar ve MyBB 1.4.5 Güncelleme dosyaları için tıklayınız

Eklenti MyBB Forum Kurulumu
  1. MyBB Forumu Son Sürüm Türkçe Paketini indirin ve klasörün içindekileri dosya sıkıştırma programı ile açınız
  2. ''Dökümanlar - Kurulum ve Güncelleme Hakkında'' isimli klasörden ayrıntılara bakabilirsiniz. Ancak bunu FTP yolu ile sitenizi kuracağınız alana yüklemeyiniz. ''public_html'' yada ''www'' klasörü içerisinde dilerseniz forum klasörü oluşturup içerisine atabilirsiniz.
  3. ''Yüklenecek Dosyalar'' isimli klasörün içindeki dosyaları FTP programı yardımı ile sitenizi kuracağınız alana yükleyiniz.
  4. Kurulum yapabilmek için Sitenizin Kontrol Panelinden (Cpanel, vs) Phpmyadmin için, Veritabanı, Kullanıcı adı ve şifresi oluşturmanız gerekmektedir. MySQL bölümünden bunları ayarlayabilirsiniz.
  5. http://www.siteismi.com/forum/install.php şeklinde kurulumunuzu başlatabilirsiniz.
  6. Şimdi Admin Kontrol Panelinden Türkçe Çevirisini aktif hale getirin. (Admin CP-->Configuration-->General Configuration içerisinde Türkçe seçeceksiniz.)
  7. Şimdi de Admin panelini Türkçeleştirelim. (Admin CP-->Configuration-->Control Panel Preferences (Global) içerisinde Türkçe seçeceksiniz.)
  8. MyBB Dersler & Kılavuzlar bölümünden MyBB kurulumu ve kullanımı ile ilgili detaylı anlatımlara bakabilirsinniz


Kullanım Şartları
  • Copyright bölümündeki 'Kodlayanlar MyBB, © 2002-2009 MyBB Group. ' bölümünü kesinlikle kaldırmayınız. Bu bölümü kaldıran siteler, Telif hakları gereğince Yasal İşlemlere tabi tutulacaklardır.
  • Copyright bölümündeki 'Türkçe Çeviri: MyBB' bölümünü kesinlikle kaldırmayınız. Lütfen emeğimize saygı gösterin. Bu bölümü kaldıran kişilerin siteleri, MyBBDestek sitesi forumlarından destek alamazlar.
  • Bir yerde yayınlamak isterseniz http://www.mybbdestek.com dan alıntı olduğunu söylemeden yayınlamayınız. Copyright bölümünde ve bazı yerlerde değişiklik yapsanız bile dosyaların bize ait olduğunu açığa çıkaracak bilgileri saklı tutmaktayım.

MyBBDestek ekibi olarak MyBB 1.4.5 serisinden itibaren yavaş yavaş latin desteğini ve 1.2.x serisi desteğini azaltmaya başlayacağız.
Lütfen MyBB Versiyonlarınızı Daha stabil olan UTF karakter setinde kurunuz, Latin karakter setini kullanan kişiler ise bir anönce Latin forumları utf8'e dönüştürme konusunu uygulayarak Sitelerini UTF karakter setine geçirmeleri tavsiye olunur.

MyBB 1.4.5 Türkçe Tam Sürüm & Türkçe Dil Dosyaları

0 yorum:

Yorum Gönder