8 Ocak 2009 Perşembe

Michelle Rodriguez

Biyografi

İlk Yılları

Michelle Rodriguez, Porto Riko'lu bir babanın ve Dominik Cumhuriyeti'nden bir annenin kızıdır. Anneannesi tarafından büyütülmüştür. 8 yaşındayken annesiyle taşındı. 17 yaşında GED sınavını kazandıktan sonra okulu bıraktı.Annesiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'ne taşındı ve 11 yaşına kadar Porto Riko'da yaşadı. Ardından New Jersey de büyüdü

Kariyeri

Rodriguez, sinema kariyerine düşük bütçeli bağımsız bir film olan Girlfight adlı filmde rol almasıyla başladı. Bu rolü mücadeleci kişiliği sayesinde aldı çünkü bu rol için yapılan seçmelerde 350 kadar rakibini ekarte etmiş ve rolü oynamaya hak kazanmıştı. Filmde Diana Guzman adlı boksör kadını canlandırmış ve bu filmde başrol oynaması kariyeri için önemli bir dönüm noktası olmuştu. Ayrıca film 2000 yılında vizyona girmiştir. Vahşi ırk filminde baş rolde oynamıştır.Ve de çok başarılı olmuştur.

"Hızlı ve Öfkeli" filminin çekimlerinden önce ehliyeti yoktu. Filmdeki araba takip sahnelerinden dolayı ehliyet sahibi olmuştu. Çok iyi piano çalabiliyor ve ayrıca Hızlı bir buz patencisi.ve de son zamanların tartışmasız en ilgi çekici dizisi yani LOST'ta da oynamıştır.Burdada çok başarılı olmuştur fakat 2.sezonda girmiş ve sonuna doğru çıkmıştır.

Filmografi

  • * Girlfight (2000)
  • * 3 A.M. (2001)
  • * The Fast and the Furious (2001)
  • * Resident Evil (2002)
  • * Blue Crush (2002)
  • * S.W.A.T. (2003)
  • * Control (2004)
  • * Sian Ka'an (Voice, 2005)
  • * BloodRayne (2005)
  • * Immortal Grand Prix (2005)
  • * The Breed (2006)
  • * Lost (24 bölüm, 2005-2006)
  • * Adventures in Voice Acting (Documentary, 2007)
  • * Battle in Seattle (2007)
  • * Avatar (2009)
  • * Tropico de Sangre (2009)

Güncel Haberler

Michelle Rodriguez,daha önce ertelenen cezasının erteleme şartlarını yerine getirmediği için 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.


ABD’nin California eyaletindeki Los Angeles Savcılığı sözcüsü Frank Mateljan,29 yaşındaki Rodriguez'in daha önce alkollü araç kullandığı için hapis cezasına çarptırıldığını,ancak cezanın şartlı olarak ertelendiğini belirtti. Rodriguez'in cezasının erteleme şartlarını yerine getirmediğini kabul ettiğini belirten Mateljan, "Rodriguez,180 gün hapis cezasına çarptırıldı" dedi.

Mateljan'a göre Rodriguez,şartlı ertelemeye göre katılmak zorunda olduğu alkolün zararlarının vurgulandığı toplantılara katılmadığını da kabul etti.ben onu çok seviyorum.

Kaynak: tr.wikipedia.org

0 yorum:

Yorum Gönderme