27 Ocak 2009 Salı

Tom Kaulitz

Tom KaulitzDoğum tarihi: 01.09.89 / Leipzig
Boyu: 1,80 m
Kardeşleri: İkiz kardeşi Bill Kaulitz ve üvey kız kardeşi(adı bilinmiyor)
Hobileri: Partiler ve grafiti

Çocukluk



Tom Kaulitz Leipzig'de doğdu. Annesi Simone Kaulitz ve babası Jörg Kaulitz'dir. Annesi ve babası boşandıktan sonra annesi Gordon Trümper ile evlenmiştir. Tom, Bill'den 10 dk önce doğmuştur. İkizler kreşteyken birbirlerine o kadar çok benziyorlarmış ki kreşe üstlerinde adları yazan tişörtlerle gidiyorlarmış bu sayede insanlar onları ayırabiliyormuş. Yıllar geçtikçe değişmeye başlamışlar ve şu an birbirlerinden çok farklı iki kişiler. Bill yedi yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlamış. İlkokulda Tom genellikle öğretmenlerine kağıt topları ve mürekkep atarmış. Bill okulu 1.9 gibi bir puanla bitirirken(Bu Almanya'da çok iyi bir puan) Tom 2.2 puaanla bitirmiş.


Kariyer



Tom 7 yaşından beri gitar çalabiliyor. 2001 yılında Gustav ve Georg ile tanıştılar. Müzik zevklerinin aynı olduğunu anlayan dörtlü 'Devilish' adında ilk gruplarını kurdular. Küçük şovlarda, gece klüplerin de ve barlarda çaldıktan sonra 2003 yılında Peter Hoffmann ile tanışarak Universal Music Domestic Division ile anlaşma imzaladılar. ilk albümleri SCHREİ'yi 2005 yılında yayınladılar. Albüm kısa zamanda çok sattı ve Avrupa'da hızla tanınmaya başladı. Tom gitar çalmanın yanında şarkı da söyleyebiliyor. Ancak birkaç konserde Bill'e eşlik ettikten sonra hem gitar çalıp hem de şarkı söylmenin çok zor olduğunu kendi sesini duyunca kafasının karıştığını söylemiştir. Bunun yanı sıra gelecek albümde şarkı söyleyebilceğini belirtmiştir. Tom ayrıca kardeşi Bill ile 1995 yılında "Verrückt nach dir" adlı Alman filminde rol almıştır. Ayrıca 9 yaşından beri bateri kursuna gidiyor.(Bu bilgi kesin değildir.)


Still



Bill'in gothic görünüşünün tersine Tom daha çok bol kıyafetleri ve rap stili tercih etmiştir. Ayrıca Tom ve Bill'in müzik zevkleri de farklıdır. Tom rap müziğin yanı sıra ACDC VE Aerosmith adlı iki rock grubunu dinlemektedir. Tom her müziğin güzel olduğunu sadece Whitney Houston'ın şarkılarının boktan olduğunu söylemiştir.


Aşk Hayatı



Tom grubun sapığı
Tek gecelik aşkları ile ünlüdür. Kızlara ayıracak vakti olmadığını söylemektedir. Bravo dergisinde çıkan bir habere göre Tom şimdiye kadar 25 kızla yatmıştır ve bu sayı gün geçtikçe artmaktadır.



-----------------------------------------------------------------
1-Onlarla tanışmayı nasıl başardın?

Öncelikle şunu söyleyim,ben Tomun sevgilisi değildim.Beni bi partiye davet ettiler ordaki onur konukları da Tokio Hotel idi.Orda ben onlarla tanışıp muhabbet ettim özellikle Tomla.Ne yazık ki onu insan olarak tanıma fırsatını bulamadım.Çünkü tam anlamıyla aklı başında değildi,sarhoştu.
Daha sonra yine görüştüm ve Tomdan yardım istedim.Tekrar buluştuk.Tom onun problemi olmadığını ve suçun bende olduğunu söyledi “ Seni yatağıma girmen için zorlamadım,üstelik sarhoştum” dedi.Ben onladım ki beni resmen güzel bi yere gönderdi ( s.ttir etti) .Gruptan nefret etmeye başladım. Ama Bille görüşüyordum,beni sakinleştirmeye çalışıyordu.Hatta onla aramız Tomdan daha iyi olmuştu .Bill her zaman yardım edebilecek biri.

2-Tomu anlatırmısın?

Ben sadece geçirdiğim kısa süre içerisinde tanıdığım kadarıyla anlatabilirim.Genelde çok az görüşüyoduk.Tom çok iyi bir insan,onu abartan hep gazeteciler.O kararlı biri.Onunla konuşurken patronun kim olduğunu hemen anlarsın çünkü konuda ki ağırlığı hemen hissediliyor.Bence o aynı zamanda onun çok iyi yürekli biri olduğunu söyleyebilirim,ama o hep egoizmi altınsa saklamaya çalışıyor.O öyle karı kıza düşkün biri değil sadece kızları seviyor.Kızlara karşı çok nazik ve sevecendir.O sanıyor ki kızla en başta böyle yaklaşıp ona sıcaklık hediye ettikten sonra,ayrılık zamanı gelince acı çekmicek.Sanki o kıza o sıcaklık o sevgi yeter.Oysa ki fanlarının tam tersi ne kadar çok kırıldığını anlamıyor.Tipik erkek.

3-Tom hakkında ki ilk düşüncen neydi?

Önce çok pozitif düşünmüştüm.O iyi biri ve onla gerçekten muhabbet edebilirsin.Gerçi Gustav kadar eğlenceli biri değil.Ama ilişki konusunda TOm dikkatli ve sevecendir.O seni istediği zaman elinde gelen her şeyi yapar bunu sana hissettirmek için.Bu çok iyi zamandır.Ama onun kendisine karşı sevgi ve şevkat gösterilmesinden nefret ettiğini fark etmemek mümkün değil.
Hala kötü şeyler söyleniyo.O zamanlar benim yurt dışına bile çıkmam gerekti.Ailem şoktaydı.Şimdi ise fanlar sakinleşti,akıllandılar.Benim içinde bu iyi bir ders oldu.


4-Onlarla tanıştığında ilk düşüncen neydi her biri hakkında?

Bill-çok sakin ve ilginç biri.O öyle bir hiss yaratıyorki sanki onla her şey hakkında konuşabilirmişsin gibi.Özel konularını bile.O çok romantik.Tanıştığımızda akşamdı ve o gök yüzünün güzelliği hakkında hiç tanımadığı kızla konuşmaya başladı.



Tom-çok şevkatli ve nazik.Gerçi onun ne istediğini hemen anlasın… Buna rağmen onun yaptığı her şey hoşuna gidiyor,gitmemesi mümkün değil.Belli ki bu işlerde acemi değil ( gülüyo)



Gustav- çok espiritüel ve çok neşeli,TOmdan bile daha çok.



Georg- ciddi ve içmeyi sever.

5-Bill hakkında bişeyler anlatabilirmisin.O gerçekten anlatıldığı gibi mi?

Evet o aynı öyle.Romantik,samimi,sakin,ve çok iyi.

6-Bazı dergiler Bilin çok egoist olduğunu söylüyo,bu doğrumu?
Evet biraz karakterin var.de





7-Peki Bill ile normal tanışmak mümkün mü? Yani oturup konuşmak,o konuşkan mı?

çok konuşkan cana yakın biridir.önemli olan ilgisini çekebilmek sonra o SENİN
O genelde gizemli kızlara vuruluyo.
8-Süper ! Peki kulüpte hiç kızlara bakıyomuydu?

Evet onlarla muhabbet ediyordu.

9-Peki onların ne tür kızlardan hoşlandığını biliyormusun? Yani normal sade biri dikkatini çekebilirmi,yoksa şu kendini bişey sananlardan mı hoşlanıyolar?

Tom hoş kızlardan hoşlanır ve karakter olarak ondan daha zayıf kızları,yani normal kızları.
Bill ise romantik ve sakin kızları sever.Ama Bilin kız arkadaşı bakımlı ve güzel olmalı.

10-Peki sence uzak aralıklı ilişkileri yürütebilirler mi?

Bill kesin yürütür ve Gustavda belki. 11- Sence Bill ilk olarak nelere dikkat ediyo konuşma tnışma sırasında?

Fiziken-gözler,eller ..Ruhen ise- gizemlilik
12-Onların kız kardeşiyle nasıl tanıştın?

Bu özel bir durum.Sırası gelmişken Bill eMO değil.

“Ayriyetten diyo ki Rusyadaki konserlerine gidecekmiş.Ve Rus kızlarından nefret ediyomuş çünkü onlar aşırı güzellermiş-Yoksa Bill neden tekrar gitsin-miş”


13-Ann peki Kaulitzlerden hangisi sana daha samimi ve açık geldi.Tomun karı kız düşkünü olduğu doğru mu ve Bİllin çok nazik şevkatli olduğu?Bill gerçekten öyle zayıf ve uzun mu?
Ve hep makyajla mı gezer?

En içten ve samimim tartışmasız Bill.Bu arada o düşündüğünüzden daha çok akıllı.
Tom egoist ve maço.Sexe gelince bu 25 kız muhabbeti yalan.O kızı kendinden geçirebilir burada bi soru var kim sexten daha çok çekiniyo kızlar mı yoksa Tomun kendisimi?
Bill romantik ve egoizmi daha az.Bill fanlarıyla asla ilişki kurmak istemiyor,fakat elinde değil çünkü o onu herkesin artık tanıdığını biliyor ve mecburen fanlarıyla çıkıyo.Gerçi o aralarından en normal olanı seçmek için çok uğraşıyo.Bill çok uzun ve zayıf.O her zaman makyajla gezmez.Genelde tur olduğu zaman ve konserden sonra hemen makyajını temizliyo

0 yorum:

Yorum Gönder