11 Ocak 2009 Pazar

İşte gün gün Gazze katliamı

gazze katliamı1. GÜN
İSRAİL FÜZELERİ ÖLÜM YAĞDIRDI
İsrail'in Gazze'deki hava saldırılarının ilk gününde ölenlerin sayısının 225'e yükseldiği bildirildi.
gazze katliamı2. GÜN
24 SAATLİK BİLANÇO: 279 ÖLÜ
İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarının bilançosu giderek ağırlaşıyor. Son bilgilere göre ölü sayısı 279'a çıktı, bombardımanlar sürüyor.
gazze katliamı3. GÜN
GAZZE KAN GÖLÜNE DÖNDÜ
İsrail savaş uçaklarının Gazze'ye yönelik hava saldırıları bugün de devam etti.İsrail ordu sözcüsü, savaş uçaklarının bu sabah Gazze Şeridi'ni kontrolü altında bulunduran Hamas örgütüne ait 40 hedefi vurduğunu açıkladı.
gazze katliamı4. GÜN
BÜYÜMEZ ÖLÜ ÇOCUKLAR
İsrail'in tıbbi yardım malzemesi ve gıda maddelerinin geçişine izin vermediği Gazze, 4'ücü gününe giren operasyonla büyük bir insanlık dramının eşiğinde.
gazze katliamı5. GÜN
GAZZE'DEKİ VAHŞET YOUTUBE'DA
İsrail ordusu, cumartesi gününden beri Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını YouTube'daki kendi paylaşım sitesi üzerinden yayımlıyor.
gazze katliamı6. GÜN
'İNSANİ KRİZ YOK Kİ'
Filistin'in Gazze bölgesine bombalar 5 gündür aralıksız yağıyor. Ölü sayısı 385'e, yaralı sayısı ise 1600'e dayandı.
gazze katliamı7. GÜN
İSRAİL SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
İsrail, Gazze'ye yönelik geçen cumartesi başlattığı hava harekatına bugün de devam ediyor.İsrail uçakları, Gazze'yi bombalarken Hamas da İsrail topraklarına roket fırlatıyor.
gazze katliamı8. GÜN
İSRAİL KARA BİRLİKLERİ GAZZE'YE GİRDİ
İsrail ordusunun "Dökme Kurşun" adını verdiği, bir haftadır süren ağır hava bombardımanlarının ardından, kara birlikleri de operasyonun 8.'nci gününde Gazze Şeridi sınırlarından girdi.
gazze katliamı9. GÜN
GAZZE ATEŞ ALTINDA
İsrail ordusu, kara harekatı başlattığı Gazze Şeridi'nde gece boyunca meydana gelen çatışmalarda 2'si ağır toplam 30 askerinin yaralandığını açıkladı.
gazze katliamı10. GÜN
İSRAİL DURMUYOR:527 ÖLÜ
İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 27 Aralıktan bu yana en az 527 kişi öldü
gazze katliamı11. GÜN
GAZZE'DE ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ
Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgelerde ilerlemeye başlamasıyla çatışmalar şiddetlenirken, İsrail, uluslararası toplumun ateşkes girişimlerine kulak tıkıyor.
gazze katliamı12. GÜN
BOMBARDIMANA HER GÜN 3 SAATLİK ARA!
İsrail askeri sözcüsü Avital Leibovich, bugünden itibaren geçerli olmak üzere, ordunun her gün 3 saat Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanı keseceğini açıkladı.
gazze katliamı13. GÜN
GAZZE'DE HAVA SALDIRILARI
İsrail uçaklarının Gazze'de düzenlediği hava saldırılarının 13. gününde 3 Filistinli öldü, 14 Filistinli yaralandı...
gazze katliamı14. GÜN
SAVAŞ İKİNCİ CEPHEDE
Korkulan oldu ve bölge yeni bir savaşın eşiğine geldi. Gazze'yi vuran İsrail'e, kuzey sınır komşusu Lübnan'dan 3 roket atıldı. Hizbullah 'Biz değiliz' dedi. Filistinli örgütler hedefte.
gazze katliamı15. GÜN
TARAFLAR BM'NİN ATEŞKES ÇAĞRISINA UYMUYOR
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik operasyonları üçüncü haftasını girerken, ne İsrail, ne de Hamas, şu ana dek 800'den fazla Filistinli'nin hayatını kaybettiği saldırıların derhal durması çağrısında bulunan BM Güvenlik Konseyi kararına uyuyor.
gazze katliamı16. GÜN
İSRAİL GECE DE VURMAYA DEVAM EDİYOR
Filistin Acil Yardım Servisleri'ne göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 16.gününde ölü sayısı 854'e yükseldi. İsrail ise, Gazze'ye düzenlenen hava ve kara saldırılarında 550'den fazla Filistinli militanın öldürüldüğünü açıkladı.
Kaynak: internethaber

0 yorum:

Yorum Gönder