26 Ocak 2009 Pazartesi

Avakado Form Hapı ile Zayıflama

AVAKADO FORM Bitkisel Zayıflama Kapsülü Nedir?
Avakado Form Zayıflama Hapı ile nasıl zayıflanır?
Avakado forum hapının içeriğinde bileşiminde neler bulunur?
Avakado form neye yarar? Faydaları yararları nelerdir?
Yan etkileri var mıdır? Avakado form ile nasıl zayıflanır?
Bitkisel zayıflama ürünleri arasında yer alan Avakado Form kapsülü hakkında geniş bilgi…

AVAKADO FORM Zayıflama Kapsülü Nedir?
Avakado Form Bitkisel Zayıflama Hapı, kilo vermek ve zayıflamak istiyorum diyenler için bitkisel bir zayıflama ürünüdür. Bölgesel zayıflama dediğimiz kalça, göbek ve basen bölgelerinizdeki biriken yağlardan kurtulmanızda size faydalı olabilecek bir zayıflama ilacıdır….

Avokado-FORM Tabletleri ile istediğiniz yerlerden (göbek, bel, basen) incelmeniz mümkündür, özellikle göbek-bel bölgesinden incelmeniz için 3 hafta denemelisiniz. 21. günün sonunda bölgesel olarak inceldiğinizi göreceksiniz.

Avakado Form Zayıflama Hapı ile nasıl zayıflanır?
Avokado form kapsülleri içersindeki Triptofan vücutta serotonin oluşmasında ve hücrelere taşınmasında önemli bir görev alır. Serotonin de iştah hissini azaltır, yani iştah kesici bir özelliğe sahiptir.

Avakado form hapının içeriğinde bileşiminde neler bulunur?

Avokado: Avakado Form içeriğinde bulunan avakado, beyindeki serotonin (mutluluk hormonu) hormonunu tetikler. Böylece daha az yemek yiyerek daha çabuk doygunluk hissetmenize yardımcı olur. Böylece Avokado sayesinde kilo verirken kendinizi mutlu ve pozitif hissettiğiniz gibi ruh sıkıntısı, iç huzursuzluk, beyinde karmaşa gibi duygulardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca Avakado Form içeriğinde bulunan avakado, kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir. İçerdiğinde bulunan glutathion maddesi hücre koruyucu bir antioksidandır. Antioksidantların temel özelliği hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatmaları ve kanseri önleyici olmalarıdır. E vitamini açısından zengindir. Ayrıca potasyum ve B-6 içerir. Cildin kırışıksız olmasına yardımcı olur, Kolajenin üretimini sağlayan bir depo olarak görülebilir.

Biberiye: Genelde aldığımız ve yakamadığımız tüm kaloriler kalça, basen, göbek gibi bölgesel olarak vücudumuzda birikim yaparlar. Çok kilolu olmasak bile maalesef bölgesel olarak biriken yağ hücreleri sanki kiloluymuşuz izlenimi verir ya da gerçekten kilolu olmamıza neden olur.
Biberiye vücuttaki bölgesel olarak biriken yağ hücrelerini yiyerek - eriterek yağların kaybolmasına yardımcı olur. Zayıflamak istediğinizde yağ olmayan yerlerinizin yani kaslarınızın erimesini önler. Bölgesel biriken yağlar aynı zamanda selülit oluşmasına da neden olurlar .Biberiye içeriden yağ hücrelerini yakma işlemi sırasında selülitlerinizin de gözle görülür şekilde kaybolmasına yardımcı olur.

Rezene: Yakılan ve parçalanan yağların vücuttan bir şekilde uzaklaştırılması gerekir. Ancak bunu kalın bağırsak yolu ile uzaklaştırmak en büyük hatadır. Çünkü kalın bağırsaktaki flora sisteminin bozulmasına ve vücudumuzda ciddi sorunlar yaşamamıza neden olabilir.
Rezene, Biberiyenin yakmış olduğu yağları idrar yoluyla vücudumuzdan atılmasına yardımcı olur. Yemeklerden sonra aşırı şişlik, gaz, hazımsızlık gibi sorunlarında yaşanmasını önler.

Hibisküs: Bir çeşit bamya türüdür. Sofralarımızda severek yediğimiz ya da yemek istesek bile görüntüsünü sevmediğimiz için yiyemediğimiz, ancak vücudumuza sağladığı yararları saymakla bitiremediğimiz bir bitkidir. Birçoğumuz aşırı kabızlık şikayeti ile kilo alırız. Ancak bağırsakların bozularak devamlı tuvalete çıkma isteğide yanlış bir yoldur. Hibisküs kalın bağırsağın tembelliğini önleyerek olması gerektiği şekilde çalışmasına ve her gün düzenli bir şekilde dışkı yoluyla kalın bağırsağın temizlenmesine yardımcı olur.

Keten Tohumu: Tek başına asla yiyemediğimiz, ne tatlısının ne tuzlusunun yapılabildiği, ancak etkili bir gençlik, sağlık, tokluk ve güzellik kaynağıdır Keten tohumu! Kolesterol düşürücü, felç, kanser, unutkanlık önleyici, bağırsak çalıştırıcı ve temizleyici etkisi bunlardan birkaçı. Oral yolla alınan keten tohumu midede şişip jölemsi bir yapı oluşturarak yemekleri daha az tüketmemize neden olur. O kadar mideyi kaplar ki zaten yemek istesek bile midemizde yer kalmadığı hissi vermeye yardımcı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder