16 Nisan 2010 Cuma

Volkan Konak Pepsi' ye Hayır Dedi!

Son günlerde reklamlarında Ünlü yıldızları ve güvenilir isimleri oynatmayı amaçlayan reklam politikası Kuzeyin Oğlunda işe yaramadı. 1 Milyon Dolarlık reklam teklifini amerikan sermayesi diye kabul etmedi...

Amerikan sermayesi
Reklamlarında ünlü isimleri oynatarak satışlarını arttırmayı hedefleyen Pepsi'nin son gözdesi Volkan Konak oldu. Son dönemde konserleri hınca hınç dolan, şarkıları dilden dile dolaşan Karadenizli türkücüye teklif götüren firma yetkilileri, ummadıkları bir yanıt aldı. "Kuzeyin oğlu" lakaplı şarkıcı, kendisine yapılan 1 milyon dolarlık teklifi firmanın Amerikan sermayesi olması sebebiyle reddetti.

Senaryo ve içerik şartı
Firma yetkilileri, Volkan Konak'ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Pepsi'den aldığı reklam teklifinin 1 milyon dolardan bile fazla olduğunu ima eden Karadenizli türkücü, "Firmanın reklamında ancak senaryoyu ve içeriği ben hazırlarsam rol alırım. Aksi halde, ne kadar ücret teklif ederlerse etsinler Pepsi ile bir anlaşma yapmayacağım" açıklaması yaptı.

Tarkan'ın yerine Kenan İmirzalıoğlu
Pepsi, reklam filmi için ilk Tarkan'a teklif götürdü. Ancak Megastar, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınınca yetkililer, şarkıcının yerine son dönemin en gözde oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile el sıkıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder