12 Nisan 2010 Pazartesi

Harry Potter Rpg sitemiz açılmıştır!

Öncelikle hepiniz RPG'nin ne anlama geldiğini soracaksınız.

Merak edenler veya öğrenmek isteyenlerin olacağını tahmin ettiğimiz için ne anlama geldiğini tualradc. ve Gülenyüz nickli arkadaşlarımız kısaca açıklayarak bilgi vermeye çalışmışlar.

İsterseniz ne anlama geldiğine bakalım...



RPG hakkında tualradc. açıklaması

RPG acılımı Role Playing Game.
Özellikle yabancı karakter yapmamızın nedeni bunlar ilk önce o türde basladı ondan sanırım.
Karakter yaratıyoruz.. ve hani simdi bu mesajı yazar gibi mesajlar yazıyoruz ama kurgu olucak.
Rolümüz oluyor sitede.
Bir kitap okur gibi.. daha önceki üye olduğum yabancı sitelerde de .. hikayeler yazıyorduk.Banlananlar Azkaban'a gönderiliyor.Ve hic HP'dan baska rpg sitesi görmedim.Hocalar oluyor onlardan ders alıyorsun.Birsey bulmanız isteniyor, iksir yapıyorsunuz.Alısveris dükkanları hogsmade gezileri vs.. Binalarımız seciliyor.Soy belirleniyor.Ve karakterler özellikleri oluyor iste Haaryy gibi çatal dil olma vs gibi özellikler .. yanlıs hatırlamıyorsam puan ile alınıyordu.
Derslere öğrenci alma sayılı oluyor.Herkes farklı sınıflarda hangi derse girebilirlerse.Mesela Minerve Mcgonagall adlı hoca dersine 5 kisi alıcak iLk 5 kisi alınıyor.. kısacası HP'yi yasıyorsunuz sorusu olanlarınkini cevaplarım (: Atlamıs gibi oldum ama

RPG hakkında Gülenyüz açıklaması

Şimdi bir siteye girdiğinizi unutun ve tamamen kendinizi harry potter filminde olduğu gibi büyücü dünyasında hayal edin.
Hogwarts Londra'da olduğu için yabancı isminiz ve soyisminiz olmalı değil mi?
Siz yani bu sitede olduğu gibi olmayacaksınız, sanki orada yaşıyormuş gibi karekteriniz gibi olacaksınız.
Kitapta nasıl oluyorsa onun gibi yazarak yaşayacaksınız yani örneğin;
"Odamın büyük penceresinden gelen güneş ışıkları, zümrüt yeşili gözlerime çarparak adeta bir renk cümbüşü yaratıyordu bedenimde. Bütün bu huzurun bedenimde bıraktığı etkisini atmak istemiyordum, hayır. İksir dersine girecek olmam hayatımda en nefret ettiğim şeylerden de olsa orada onu göreceğim için bedenimin her zerresinde ayrı bir coşku vardı sanki. Yataktan yavaşça doğruldum, uyku sersemliğiyle hafifçe sendeledim ve onu düşündükçe içimde beliren kıpırtıya yenilerek içimi çektim. "Sen orada ne yapıyorsun öyle?" Sarı saçları bir şelaleymişçesine yanında dalgalanan Olivia odaya girmiş, üzerine geçirdiği okul cüppesiyle karşımda duruyordu yine. "
Gibi gibi... Umarım size anlatabilmişimdir. İşte böyle yaşayacaksınız bunu.
Tabi önce örnek bir bunun gibi rp yazacaksınız ve puanlayacağız ona göre rütbe ve ünlü edineceksiniz.
Sonra okul başlayacak ve böyle gideceksiniz işte. (:

Site Adresi:  www.v7g.net

1 yorum: