18 Nisan 2010 Pazar

Manisaspor 1 - 2 Galatasaray Maçın Geniş Özeti

Galatasaray Turkcell Süper Ligde Manisaspora konuk oldu. Galatasaray Manisaspor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attı. İşte Manisaspor Galatasaray maç özeti ile karşınızdayız.
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Erhan Sönmez, Ali Saygın Ögel

MANİSASPOR: İlker, Şener, Hüseyin Tok, Burak, Eren, Mehmet Nas, Nizamettin, M. Güven, Güven, Simpson, İsaac

TEKNİK DİREKTÖR: Reha Kapsal

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Hakan Balta, Caner, M. Topal, Gio, Elano, Keita, Arda, Baros

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

2. dakika: Galatasaray atağında Ardanın sol kanattan ortasında savunma kafayla topu karşıladı.

3. dakika: Galatasaray atağında Barosun pasıyla ceza yayının önünde topla buluşan Mehmet Topalın sert şutunda top savunmadan döndü.

4. dakika: Galatasaray maça baskılı başladı. Dos Santos rakibinden sıyrıldıktan sonra kale sahası önüne ortasını yaptı ama kaleci İlker topun sahibi oldu.

5. dakika: Manisaspor atağında sağ çaprazdan kaleciyle karşıya kalan Güvenin yerden vuruşunda kaleci Aykut topun sahibi oldu.

8. dakika: Ani gelişen tehlikeli Galatasaray atağında Sabri pas hatası yapınca tehlike büyümeden savunma topu kontrol etti.

11. dakika: Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Caner gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

13. dakika: Galatasaray atağında Canerin yaklaşık 35 metreden sert şutunda top üstten auta gitti.

15. dakika: Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Baros ceza sahası içinde topla buluştu ama hakem Abdullah Yılmaz öncesinde Barosun topu elle aldığına karar verdi.

18. dakika: Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Ardanın penaltı noktası önüne ortasında savunmada Mehmet topu karşıladı.

21. dakika: Manisasporda Hüseyin yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

22. dakika: Galatasaray deplasmanda öne geçti. Sol çaprazdan paslaşılarak kullanılan serbest vuruşta, Elano yerden kale içine ortasını yaptı, Keita kale sahası önünden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1

23. dakika: Galasaray atağında Keitanın sağ kanattan orta-şut karışımı vuruşunda top üstten auta gitti.

27. dakika: Galatasaray atağında Elano savunmanın arkasınan uzun bir pas attı ama Milan Baros için çok hızlı bir top. Kaleci İlker topun sahibi oldu.

29. Dakika: Galatyasaray bu dakikalarda skorun verdiği rahatlıkla top çeviriyor.

32. Dakika: Sol köşeden kullanılan kornerde, Arda Turanın yakın direğe ortasında Şener kafayla topu karşıladı.

33. Dakika: Manisaspor atağında Isaacın ceza sahası dışından sert şutunda savunmaya çarpan topu Caner uzaklaştırdı.

35. Dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Dos Santos soldan harika çalımlarla ilerledi,ceza sahası dışından mükemmel bir şut çıkardı ama top az farkla üstten auta gitti.

37. Dakika: Galatasaray çok etkili. Ardanın harika pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Barosun yerden şutunda top az farkla yandan auta gitti.

40. Dakika: Galatasaray yüklendikçe yükleniyor. Organize gelişen atakta Sabri sağ kanattan kale sahası önüne ortasını yaptı ama 3 G.Saraylı futbolcu topa dokunamadı.



41. dakika: Ceza sahası içinde yerde kalan Milan Baros hakeme itirazlarda bulununca maçın hakemi sarı kart gösterdi.

42. dakika: Manisapsor atağında Şenerin sağ kanattan ortasında Hakan Balta kafayla topu karşıladı.

43. dakika: Sol köşeden kullanılan kornerde, Nizamettin kale sahası önüne ortasını yaptı, maçın hakemi Mansailı oyuncuların faul yaptığını işaret etti.

0 yorum:

Yorum Gönder