15 Mart 2009 Pazar

Bu gidişle Facebook da kapatılır!

Facebook'da siyasi parti liderleri yönelik kurulan gruplarda çok ağır küfürler yer alıyor.

Youtube yasağından Facebook yönetimi ders almamışa benziyor. Facebook'ta siyasi parti liderlerine yönelik çok ağır eleştiriler ve küfürler yer alan grupların sayısı giderek artıyor. Bu küfürlerden en çok nasibini alan lider ise Başbakan Erdoğan oldu.

Dünyanın 1 numaralı sosyal iletişim ağı Facebook'ta kurulan gruplar, eleştiri sınırlarını aştı küfür grupları haline geldi. Özellikle siyasi parti liderlerine yönelik kurulan gruplarda, ağıza alınmayacak küfürler edilirken çok ağır eleştiriler yer alıyor.

KÜFÜRÜN BİNİ BİR PARA

Facebook'taki küfürlerin odağındaki isim ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan! Kurulan gruplarda, Erdoğan'a çok ağır küfürler edilirken yolsuzluklarla ilgili suçlamalarda yer alıyor.

İşte o gruplardan bazıları;

'Cumhuriyet tarihinin en Şe.... başbakanı: Recep Tayyip Erdoğan' 93.251 Üye Resimlere ve altındaki yorumlara kesinlikle bakınız arkadaşlar,neden ş..... dediğimizi elimden geldiği kadar açıklamaya çalıştım.

Youtube yasaklı olduğu için videoyu açamayanlar için konuşmalarını yazıya döktüm herkesin nasıl bir başbakana sahip olduğunu görmesi açısından malesef bizi yöneten kişi olan Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını kesinlikle okuyunuz teşekkürler.

"Ş...siz Başbakan" 500 üye

"Yeter lan bu zamana kadar sesimiz cıkmadı.. Hep icimize attık.. Ama bu en son yaptıgın şerefsizlik bardagı tasıran son damladır.. (kücük yazıyorum) trt 6 da .. dier tüm trtlerde ..... girsin.. Seni başımıza getirenlere yazıklar olsun.

Altıparmaktayım Gel.. ekle msnimi..

"Şe... Tayyip Erdoğan Oturdugu Koltuktan Men Edilsin Diyenler"
123 üye
Kendinize gelin millet! Bunların büyük bir tuzak olduğununun farkına varın artık bu seçimlerde ona 3 ün ...' ni verelim.

Özgürlük : Hep söylüyoruz internet ve fikirler özgür olmalı diye. Ancak, artık özgürlüğün; başkalarına hakaret etmek yada başkalarının özgürlüğüne zarar vermek olmadığını öğrenmemiz gerekiyor diye düşünüyoruz. Her kim olursa olsun insanlara hakaret etmeyi doğru bulmuyoruz. Düşmanımız dahi olsa...

0 yorum:

Yorum Gönder