17 Mart 2009 Salı

Sıkı Göğüsler

Doğanın size bahşettiğini güzelleştirin. Daha seksi bir görünüş için göğüslerinizi sıkılaştırın.

Seksi bir üst ve göğüs için:
Catherine Censor’dan 3 egzersizle evden ayrılmadan seksi bir üst sırta ve göğüslere sahip olabilirsiniz.

oğanın size bahşettiğini güzelleştirin. Daha seksi bir görünüş için göğüslerinizi sıkılaştırın.

Seksi bir üst ve göğüs için:
Catherine Censor’dan 3 egzersizle evden ayrılmadan seksi bir üst sırta ve göğüslere sahip olabilirsiniz.

Seksi bir üst sırta ve biçimli göğüslere sahip olmak için onat yüklü makinelere ( jimnastik solanlarında olanlar gibi) ihtiyacınız var mı, bir düşünün bakalım? Bir daha düşünün. Her iki bölge de, vücudunuzdaki en büyük ve en güçlü kaslardan oluşmasına rağmen, evde serbest ağırlıklar, direnç bantları kullanarak ve kendi vücut ağırlığınızla sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu direnç formları, Onat yüklü makinelerden daha iyi veya daha kötü değildir, sadece daha farklı ve daha ucuzdur.

Örneğin, göğüslerinizi çalıştırmak serbest ağırlıklar kullandığınız zaman, ağırlık hareketlerini dengelemek ve yol göstermek için diğer kasları da düzeltmelisiniz. Göğüs çalıştırma makinesindeki ağırlık sizin için dengelenmiştir. Fakat, bir makinede serbest ağırlıkla bastırabildiğinizden daha fazla ağırlıkla hareket ettirebilmenize rağmen, serbest ağırlıkla çalıştığınızdan, makineden daha iyi göğüs idman performansı alamazsınız.

Vücudunuzu şekillendirme vakit geldiğinde, egzersiz çeşitleri anahtardır. Direncin farklı formlarını kullanarak, kaslarınızı güçlendireceksiniz ve harika sonuçlara ulaşacaksınız. Aynı zamanda, sıkıntılarınızı bir kenara atacaksınız.

Başlamanız için 3 egzersiz bulduk. Her egzersiz için, 1’den (acemi iseniz), 3 sete kadar (eğer tecrübeli iseniz) 8 veya 15 kere tekrarlayarak yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder