11 Ağustos 2008 Pazartesi

PES 2009'dan Ekran Görüntüleri

Bu aralar oyun dünyasında bütün yollar E3 fuarına çıkıyor. Oyun firmaları görkemli şovlarla yeni oyunlarını tanıtmaya hazırlanıyor. PES 2009 da yeni ekran görüntüleriyle fuara hazır.
Bu ayın ortalarında düzenlenecek olan E3 oyun fuarı büyük oyun firmalarının da gövde gösterisine sahne olacak. 2009 içerisinde çıkarmayı düşündükleri oyunların ön gösterimlerini yapacak olan firmalar arasında Konami belki de en çok merak edilenlerden birisi.

Pro Evolution Soccer (PES) serisiyle tüm dünyada başta PlayStation olmak üzere oyun konsolları ve PC oyun dünyasında ses getiren firma, milyonlarca hayranı olan oyunun yeni ekran görüntülerini de yavaş yavaş paylaşmaya başladı.

Gerçeğe yakın olması adına görsel alanda çalışmalarını hızla sürdüren Konami'nin yayınladığı ilk ekran görüntülerinde dikkat çeken en önemli şey "odaklanma". Uzaktaki nesnelerin daha bulanık göründüğü görüntülerde oyuncuların üzerindeki detaylar da dikkat çekiyor.

Konami tarafından yapılan açıklamaya göre Avrupa çapında PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP ve PlayStation 2 için çıkarılacak olan oyunun 2008 sürümünde online bölümde yer alan bazı sıkıntılar da giderilecek. Yeni hareketler ve kontrol elementleriyle genişletilecek olan oynanabilirlik seviyesi ile PES 2009 yine futbolseverlerin vazgeçilmezleri arasında yer alacağa benziyor.
Resim galerisi: PES 2009 ekran görüntüleri

1 yorum: