26 Ağustos 2008 Salı

Hoş msn nickleri

Hoş msn nickleri , yeni msn nickleri , msn nickleri
Hani kardelen çiçeği göğe uzanıpta çıkarırya gövdesini karın altından... Zemheri yüreğim derki, yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa, kış günü aşık olma...


Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.


Yüreğin öylesine güzelki onu inciltmelerine sakın izin verme. Ne sıcaklığını yitir, nede sevgini.Tek korkun unutulmak olsun. Seni unutanada yazıklar AŞKIM!!!

Hoş msn nickleri , yeni msn nickleri , msn nickleri
Şimdi sana uzağım bellimi olur belki sıcak bir gülüşle gelirim aklına, ılık bir yağmurla yağarım şehrine, belki deli bir rüzgarla eserim yüreğine.


Uçabilirmiydi yıldızlar gökyüzü olmasa. Hiç doğarmiydiki güneş sabah olmasa. Açarmıydı çiçekler yağmur yağmasa. Yaşarmıydım bu dünyada sevgin olmasa.



Hastayım sana ölümü bekleyen hastalar gibi. Yastayım hala beni daha dün bırakmışsın gibi. Suçluyum sanma sevgini hapsettiysem mahkumlar gibi. Unuttum sanma seni daha dün sevmişim gibi.

Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben seni severken sende böyle karşımda dururken, seni özlemeyi seviyorum ve böylece ölüp gitmeyi seviyorum. Bu sevgiyle tanıştırdığın için seni seviyorum.

Varmı daha ağır yük zamanı çekmek kadar yaşama sebebimsin dünyada su kadar ekmek kadar ayrılığın, özlemin herşeyin bir hazzı var seni anmakta güzel seni beklemek kadar...

Hoş msn nickleri , yeni msn nickleri , msn nickleri

0 yorum:

Yorum Gönder