9 Haziran 2008 Pazartesi

Burcunuza göre seks hayatınız - Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Genişleme, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcu bireylerinin cinsel yaşamları da oldukça kalabalıktır. Cinsel yaşamda Yay burcunun karşısındakinin hangi özelliği tarafından tetiklendiğini anlamak zordur. Başka bir deyişle, farklı deneyimlerde, farklı insanlarda farklı çekicilikler bulur ve uyarılır. Aşırı duygusal olmadığı için, cinsel yaşam da onu farklı ufuklara taşıyan, gündelik hayatın sıkışıklığından çıkaran bir araçtır.
Dışarıdaki hayata çok meraklı olan Yay, geniş bir çevreye sahip olduğu için çok farklı deneyimler yaşamak şansını da yakalar. Ancak oldukça dürüst ve açıkyürekli olan Yay, partnerine bu deneyimlerinden bahsetmekten de hiç çekinmez. Bu hareketli yaşama dayanabilecek bir partner de pek olamayacağı için, Yay genellikle terkedilir.
Aslında çok eşliliğinin bir nedeni de, hayallerinde aradığı insanı bulmak arzusudur. Ama sevdiği yanında olmadığı zaman, yanındakini sevmeyi tercih eder.

Bedensel yapısı doğuştan uygun oranlara sahip olan Yay, samimi, sıcak ve açık yapısıyla genellikle karşı cinse cazip gelen bir burçtur. Bilginin güç olduğuna inanan Yay burcu insanları, kendilerini cinsel olarak da eğitmeye önem verirler. Zihinsel olarak da aktif olan Yay, cinselliği paylaştığı partneriyle uzun uzun konuşmaktan zevk alır. İlişki sona erdikten sonra bile, arkadaş kalmaya, iletişimde olmaya önem verir ve çalışır.

0 yorum:

Yorum Gönder