26 Mayıs 2009 Salı

Telefon Şakaları (Açıklamalı)

[Resim: vgkhs4.gif] Amerikalı
Tanım: Amerika'da yaşayan ve Amerikalı lehçesiyle konuşan bir Türk aptal olduğunu söylediği kızını adam etmesi için ona ders verecek bir öğretmen aramaktadır. 19 yaşında bir genç kızı bu iş için tutmak ister ve kızını adam etmesi için ona her türlü teklifte bulunur. Kız ise duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemez.


[Resim: vgkhs4.gif] Asker Kaçagı
Tanım: Gevezenin Askerlik Yoklamasından Kaçan Kaan Adlı Kişi İle Yaptıgı Telefon İşletmesi.


[Resim: vgkhs4.gif] Cüzdan
Tanım: Cüzdanını Taksim Meydanı'nda kaybeden bir bayanın cüzdanı Geveze tarafından bulunmuştur. Gevezeye göre cüzdan uyuşturucu satıcılarına düzenlenen bir operasyonunun ortasında ele geçirilmiştir ve bayandan uyuşturucu kaçakçısı olmadığının kanıtı istenmektedir.


[Resim: vgkhs4.gif] Koruma
Tanım: İdris, Ayşe'nin telefonunu kendini koruma olarak tanıtan Hakan'a verir. Hakan da Ayşe ile yaptığı konuşmayı bir pazarlığa doğru götürmektedir. Ayşe ise oralı olmaz.


[Resim: vgkhs4.gif] Otel Odası
Tanım: Okul gezisi sırasında kalınan otel odasına gençler tarafından tahribat verildiği iddiası bu gençlerden birinin annesine patlar


[Resim: vgkhs4.gif] Otomotiv
Tanım: Nezih yeni aldığı arabanın üzerine kamyon düştüğünü ve içinde birinin olduğunu duyunca biraz şaşırır.


[Resim: vgkhs4.gif] Sahte İmza
Tanım: Üniversite öğrencisi bir derse kendini girmiş olarak göstermek için arkadaşına imza attırır. Öğrenci işlerine göre ise bu yapılanın cezası vardır.


[Resim: vgkhs4.gif] Trafik
Tanım: Genç bir çocuk arkadaşları ile yoldaki bir tabelayı değiştirip bırakmışlar. Aradan aylar geçer ve polis arkadaşı telefonla arar ve yaptıkları sonucunda hapis yatabileceğinden bahseder.


[Resim: vgkhs4.gif] Uçuş
Tanım: Kabin görevlisi bir bayan uçuşunu bir arkadaşı ile değiştirmiştir. Fakat koordinatör bugün uçması gerektiğini bildirmek için telefonla Nadide hanımı arar.

0 yorum:

Yorum Gönder