12 Ağustos 2008 Salı

Myrize Yarışmadan Çıkartıldı

forum.iyinet.com tarafından düzenlenen seo yarışmasında, uggur isimli üyenin myrizee'nin yapmış olduğu hileyi ortaya çıkartması, yarışmada 1. sırada bulunan myrize.org'un elenmesine neden oldu.
İşte uggur'un şok açıklamaları;seo yarışması haber


uggur´isimli üyeden AlıntıMesajı göster
Bu arada myrizenin bir mesajı dikkatimi çekti, bu arkadaşımız demiş ki :
"bu yarışmayı ben çok sevdim ya 1 aydır 1 link bile almıyorum ama ben bu yarışmada çok guzel şeyler öğrendim kendimi geliştirme açısından artık hayatım seo oldu yatıp kalkıp seo düşünüyorum "
Derken backlinklerine bakarken şu siteyi gördüm. http://www.tecs.ecu.edu/ Adı geçen sitenin kaynak kodlarına bakarsanız myrize ve bir grup siteye ait kodların bulunduğunu görürsünüz. Hack yoluyla kodların eklendiği varsayarsak bu arkadaşın yarışmayı sevmemesinde bir sakınca yok. pr6 .edu backlinkin etinden sütünden faydalansın o öğrendiklerini iyice geliştiredursun kimbilir daha ne kadar bu şekilde siteye zarar verdi, emeklerimizi gasp etti.
Helal olsun, ayakta alkışlıyorum...alkış

Myrize'nin suçlamalara cevabı ise oldukça ilginçti.ilginç

myrizee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1 kere o kodu oraya ben koymadım hacker bir arkadasıma kendi sitesine kodunu koymasını istemiştim oda oraya koymuş kendisini bulamadım gelince silmesini taleb edeceğim hayatımda site hacklemedim ve bilmemde bu işleri.
iyinet myrizenin yapmış olduğu açıklamadan sonra "yarismada hile yaptigi gerekcesi ile" diskalifiye olduğunu bütün kamuoyuna açıkladı.kurallara uyalım

3 yorum:

  1. vay beehh myrize oldukça iyi gidiyordu

    hayırlısı olsun.. bu arada başarılar dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. bence birinciliğini biri kıskanmış açıklarını areaştırmaya başlamış

    YanıtlaSil
  3. gülemkten oldümm yaaa hilemiii ne ilgisi var bunun hileyle sonuçta seo değilmi bu her yolla yaparda kime ne biri bileğini kullanır 100 siteye ekler baclink biri aklını kullanır tek siteye ekler :D gülüp geçiyorum resmen çekememezlik

    YanıtlaSil