27 Haziran 2008 Cuma

En son makyaj ve saç trendleri

Makyaj ve saç artistleri bu yazın son saç ve makyaj trendlerini açıkladılar. Her zevke ve tipe uygun trendlere bayılacaksınız!

Şimdi parlak dudakların, buğulu gözlerin, havalı saçların ve rengârenk tırnakların zamanı! İşte yazın en gözde trendleri karşınızda…

Günbatımı renklerinde gözler

Mor, pembe ve turuncu tonları, günbatımının tüm renklerini gözlerinize yansıtıyor. Kullanmak istediğiniz en açık rengi kaş kemiğinin altına uygulayın. Ardından bir ton koyu farı göz kapağının üzerine, en parlak rengi ise kirpiklerinizin başladığı noktaya sürün. Clarins’in Single Eye Colour in Sweet lilac, Lovely rose, Sweet melon göz farlarının tonlarını tercih edebilirsiniz.



Şeker gibi tırnaklar

Bu yaz renklerle oynama zamanı. Pespembe bir ojeyi bile rahatlıkla kullanabilirsiniz (FlorMar, Selection, No: 12, 1,75 YTL). Tırnaklarınızın uç kısımlarına fazladan bir kat daha oje uygulayarak ojenin soyulmasını önleyebilirsiniz.

Kısaltılmış uçlar

Yaz sezonu defilelerinde podyumlara kısa tırnaklar hâkimdi. Bu tırnaklara sahip olmak için kare kesimi tercih edin ve The Body Shop, Nail Polishing Block çok işlevli tırnak törpüsü ile tırnaklarınızın yüzeyini parlatın (9 YTL).

Tropik renkli dudaklar

Mercan renkli ruj gibi deli dolu renkleri tercih etmelisiniz (MAC, lipstick in See Sheer, ruj, 33 YTL). Rujunuzun üzerine uygulayacağınız renksiz bir parlatıcı ile dudaklarınızın daha dolgun ve seksi görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Havalı saçlar

Saçımızdaki katları ve bukleleri kontrol altına alabileceğiniz bir ürünle (L'Oreal, Tec, Spiral Splendour, kıvırcık saçlar için kontrol kremi, 125 mi, 40 YTL) hacimli görünen modeller yaratabilirsiniz. Saçlarınız düzse hacim veren bir ürünü tercih etmelisiniz (Toni&Guy, Boost-lt Mousse, hacim kazandıran saç köpüğü, 250 ml, 32 YTL).

0 yorum:

Yorum Gönder