27 Haziran 2008 Cuma

'Cepte' aşk oyuncağı!

Son yıllarda yanınızdan ayırmadığınız cep telefonlarının, sevgilinizi nasıl tahrik edebileceğini öğrenmek ister misiniz? Yaratıcılığınızı konuşturmanın tam zamanı!

"Eskiden parfüm kokulu mektuplar yazılırdı, sevgilinin gönderdiği fotoğraf kalbin üstünde taşınırdı; teknoloji ilerledi romantizm, heyecan sona erdi" diye düşünenlerdenseniz; çağın 'minik mucizesi', olmazsa olmazımız cep telefonlarımızın nasıl etkili bir aşk silahına dönüşebileceğine inanamayacaksınız!

• Cep telefonunuzun birçok işe yaradığını zaten biliyorsunuz. Peki, onun arzularınızı karşılayabilecek yetenekleri olduğunun farkında mısınız acaba? Söylediğimiz ilk bakışta çok mantıklı gelmemiş olabilir. Ancak acele etmeyin. Aşağıda telefonunuzu yaramaz bir kız gibi kullanmanın tekniklerini öğreneceksiniz.

• "Bil bakalım burası benim vücudumun neresi?" oyununu oynayın. Cep telefonunuzun kamerasıyla, kalçalarınız, göğüsleriniz, beliniz gibi vücudunuzun kıvrımlı yerlerinin fotoğrafını çekin ve ona MMS atın. Üzerine bir not yazarak, vücudunuzun neresinin resmi olduğunu sorun.



• Tam gün ortasında, oradan oraya koşuştururken veya sabah kalkar kalkmaz, hiç beklemediği bir anda ona şehvet kokan mesajlar atın. İşte size birkaç örnek; "Ellerinin vücudumda dolaşmasını istiyorum" veya "Sen, ben, benim evde, Saat 20.00'de..."

• Birlikte evde olduğunuz zaman, ikinizin de cep telefonunu alarak, onun yanından uzaklaşın. Gittiğiniz odada üzerinizi çıkarın ve onun cebini çevirin. Telefonun çaldığını duyduğu anda sizin yanınıza gelecek ve sizi çırılçıplak beklerken bulacaktır.

• BTE (Beni tahrik ediyorsun) veya SÇİ (Seni çok istiyorum) gibi sadece ikinizin anlayabileceği tutkulu kısaltmalar bulun. Kalabalık bir yere gittiğinizde ve onunla direkt konuşamadığınız anlarda, aklınızda olanları kısaltmalar haline çevirerek ona SMS atın.



• Onun, üstü çıplak olarak çekilmiş bir fotoğrafını, telefonunuzun arka plan resmi olarak belirleyin. Bu şekilde ondan uzak olduğunuz zamanlarda, onun seksi vücuduna bakarak, çeşitli fanteziler kurabilirsiniz.

• O aradığı zaman çalması ve aklınıza yaramaz düşünceler gelmesi için seksi melodiler bulun. Cinselliği çağrıştıran, Usher'dan "Nice and Slow" veya Justin Timberlake'den "My Love" olabilir mesela.

• Kendisinin çektiği erotik bir videoyu size yollamasını isteyin. Bunu yaptığı zaman, sizin de ona karşılık vereceğinizi söyleyin. Tabii tedbiri elden bırakmayın ve yüzünüzün ya da tanınmanızı sağlayacak bir yerinizin
gözükmemesine dikkat edin.

0 yorum:

Yorum Gönder