14 Eylül 2014 Pazar

Samsung Galaxy Note 4 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Note 4 yeni akıllı telefonunu tüm dünyaya tanıttı. Apple ve sony'in yanı sıra yeni bir akıllı telefon'da Samsung'tan geldi. Samsung Galaxy Note 4 almayı düşünenler için Samsung Galaxy Note 4 teknik özellikleri ve fiyatı ile karşınızda Note Edge! ...


Samsung yeni model olan Galaxy note 4 tanıtmaya devam ediyor. tanıtımları gerçekleşen Galaxy note 4'ün özellikleri ve fiyatı hakkın ayrıntılı bilgi haberimizde. Samsung Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 yeni nesil akıllı telefon seviyesi nasıl olacaktır? Cevap Samsung araştırma ve geliştirme ünitesinde gizlidir. 2012 yılından bu yana Jan, Samsung birkaç güçlü parça ortaya koymuştu, gerçek okta-çekirdekli işlemci yonga seti, esnek ekran, kavisli Youm görüntüler, 128GB dahili depolama belleği ve 2K çözünürlük ekran panelleri içeren akıllı telefon. Böylesi bir akıllı telefonunda en merak edilen tarafıda fiyatıdır sanırım. Galaxy Note 4 için fiyat aralığı belirtilmemiş ama söylentiler arasında maksimum 2000 $ olacaktır. Böylesi harika bir telefon içinde değer sanırım. Şu bir gerçek ki hayatımızda yaşantımızı kolaylaştırmak için her zaman yeni bir teknoloji ürünü çıkacaktır. İnsanoğlu zeka seviyesi hergeçen gün bir üst seviyeye çıkıyor. Galaxy Note 4 için fiyat aralığı 800$ - 1200 $ civarında.

Samsung'un IFA 2014 kapsamında Berlin'de düzenlediği Unpacked etkinliğinde tanıtılan ürünlerin belki de en dikkat çekeni Samsung Galaxy Note Edge oldu.

Galaxy Note Edge adını verdiği yeni modelde, Galaxy Note 4'ün neredeyse tüm teknik özelliklerini sunan Samsung, uzun zamandır beklenen "bir sonraki adımı" atmış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 4 İncelemesi

Samsung Galaxy Note Edge 5,6 inç Quad HD+ bir ekranla geliyor, normal Quad HD ekranın sağ tarafında bulunan 160 piksellik alan ile bu telefon bildiğimiz akıllı telefonlardan ayrılıyor. Sol elle tutulduğunda, parmak uçlarına denk gelen sağ kenarın dokunmatik olması, yepyeni kullanım özelliklerine imkan tanıyor.

Dikey tutulduğunda sağ tarafta, yatay tutulduğunda üstte kalan kavisli alan, uygulamalara ve seyir zevkine farklı boyutlar eklemeyi hedefliyor. Öyle ki, Samsung çok yakında bu alana özel uygulama geliştirmek için gerekli kiti geliştiricilerle paylaşacak ve böylelikle video oynatım düğmeleri ya da sosyal ağlar kavisli ekranı daha verimli kullanmanın yöntemlerini keşfedebilecek. Bu ekran, telefon kilitliyken de saati gösteriyor.

Samsung Galaxy Note Edge'in kavisli ekranında neler yapabileceğinize buradaki makalemizden göz atabilirsiniz.

Galaxy Note Edge Teknik Özellikleri

Galaxy Note 4'ün boyutlarına oranla 3,8 mm daha geniş ve 2,2 mm kısa olan Edge, 3.000 mAh batarya ile birlikte geliyor. 2,5 GHz Snapdragon 805 ya da Exynos 5433 işlemcisini kullanan ürün, grafik yongası olarak işlemcisine göre 600 MHz hızında çalışan Adreno 420 ya da Mali-T760 GPU'sunu kullanıyor.

3 GB RAM belleğiyle de bugün bir amiral gemisinden beklenen performansı sunacak gibi. Depolama alanı olarak iki ayrı model (32 GB ve 64 GB) seçeneğiyle gelen Note Edge'in arka kamerası 16 MP, ön kamerası ise 3,7 MP çözünürlüğe sahip.

Galaxy Note 4 Özellikleri

• Exynos 64-bit chipset veya big.LITTLE 16-çekirdekli Exynos 64-bit yongaseti hakkında True Octa çekirdekli işlemci
5.7 inç, gerçek 2K çözünürlük (2160p) ekran, (3D veya esnek olmaz), • düşünmüyoruz söylentiler esnek ekran ve 3D görüntü. Ancak, kıvrımlı kenarları ekran bu cihazın bir parçası olabilir ama Samsung başına gibi cihazlar için ayrı bir seriye Galaxy F başlatacak çünkü Samsung Note serisinin bu önlemek olacaktır söylentiler .

• 4GB RAM - Onaylandı. Evet, 2014 ortalarında, emin smartphone RAM standart 4GB seviyesine ulaşacak. Zaten, Not 3 3GB RAM için bu standardı aldı.

• 128GB gemide depolama belleği o kadar uzak değildir. Samsung zaten 2012 yılında bellek modüllerinin bu tür prototipleri göstermiştir ve şimdi zaman dünyaya gerçek kıvılcım göstermek için geldi. Sonraki Samsung Note phablet tahta depolama sürümü 128 GB ile başlangıç olabilir.
• sensörünü bakacak 21MP ISOCELL Arka
•3800 mAh batarya 3600
• 4G ve Çift kanal Wi-Fi özellikleri

0 yorum:

Yorum Gönder