9 Haziran 2012 Cumartesi

Üzüntüden Saç Beyazlaması

Üzüntüden saç beyazlaması sorunu hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunu olmakta ve kadınlar bu soruna saç boyaları ile çözüm bulurken erkekler o kadar şanslı olmayabiliyor. Çoğu erkek saç boyamasına sıcak bakmadığı için saçların erken yaşta beyazlaması erkekler için ciddi bir sorundur.

Saçların beyazlaması ekseri otuzlu yaşlardan sonra husule gelmekte ancak bazılarında daha erken yaşlarda da saçlar beyazlamaktadır. Erkenden saç beyazlamasının en sık karşılaşılan nedenleri genetik ve strestir.

Stres tüm hastalıkları tetikleyen bir sorun olduğu gibi saç beyazlamasını da hızlandırmaktadır. Çünkü strese bağlı saç beyazlamasının asıl sebebi vücudun stres anında salgıladığı hormondur. Vücut stres altındayken kortizon hormonunu normalin üzerinde salgıladığı için saçlarda erken beyazlama görülür.

1 yorum:

  1. ARTIK KİMSE SİZE NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ DİYEMEYCEK.

    Erkekler otuzlu yaşlarında ilk beyaz saçlarıyla karşılaşırlar. Ellili yaşlarına geldiklerinde ise saçlarındaki beyazlık oranı % 50’ye ulaşır.

    Saçların beyazlaması melanin pigmenti üreten hücre sayısının azalmasına bağlıdır.

    Erkekler ne ister?
    Kaçınılmaz bu süreci kontrol etmek ve genç görünümlü imajlarını daima korumak.

    Ama doğal görünümlerini bozmadan ve radikal değişimlerden uzak kalarak kendi imajlarını nasıl koruyacaklar?


    O HALDE BEYAZ SAÇ PROBLEMİNİ NASIL ÇÖZMELİ?

    STOP GREY SAÇ RENGİNİZİ BOYAMADAN GERİ GETİRİR.

    Stop Grey kullanıma hazır uygulaması çok kolay bir üründür. Sabahları temiz ve kuru saça herhangi bir saç losyonunu gibi uygulayınız. Böylece 3-4 Hafta içerisinde dilediğiniz saç tonuna kavuşabilirsiniz. Elde ettiğiniz sonucu korumak içim haftada 2-3 kez kullanmanız yeterlidir.

    Stop Grey Hakkında Bilgi almak ve ücretsiz kargo imkanıyla ürüne sahip olmak için
    0312 220 3 555 nolu telefonu arayabilir, “Dogalecza.com” internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil