30 Temmuz 2010 Cuma

Küçük Sırlar Fan Sitesi

Başrollerini Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in paylaştığı Küçük Sırlar dizisi yepyeni hayat hikayeleri ile ekranlarınıza geliyor.
İstanbul'un zengin ailelerinin ve bir o kadar renkli çocuklarının gösterişli hayatını konu alıyor.Hikayemizde hırs,öfke gibi konuların yanı sıra aşk, kardeşlik ve dostluk konuları da yer alıyor.Herşeyi para ile alabileceklerini zanneden insanların yanı sıra hikayemizde bu insanlardan nefret eden bambaşka karakterler var.
Küçük Sırlar bize dostluğu, aşkı, öfkeyi, hırsı karanlık olduğu kadar aydınlık tarafıyla da anlatıyor.Araba yarışlarından, koşusturmalara, çığlıklarla ağlamaktan, gülümselere kadar bizi heyecanla saran bir hikaye Küçük Sırlar.Dizide diğer yerli dizilerin kurgu ve hikayelerinden farklı, hızlı ve yoğun bir anlatım tarzı yaratılırken, kahramanların hayatlarında önemli bir yeri olan Facebook, Twitter ve cep telefonları da hikayelerinin gelişiminde kullanılıyor.Küçük Sırlar aklımızda ki birkaç soruyu yanıtlarken,birkaç soru daha oluşturuyor.Dizimizin başkarakteri Su'nun masumiyeti acaba Ayşegül'ü durduracak mı ? Ali bir araba için tavladığı kıza aşık mı oluyor ?
Çet Ayşegül'e bir dur diyebilecek mi yoksa o da mı Ayşegül'ün tarafına geçecek ? Meriç yaptığı iyilikler karşısında dost mu yoksa düşman mı kazanacak?
Arzu en yakını Su'yu tekrar üzecek mi ? Demir kalbinin sesini dinleyecek mi ?
Bizde bu soruların cevabını çok merak ediyoruz ve sizlerle birlikte sitemizden takip etmek istiyoruz.
http://www.kucuksirlar.info

0 yorum:

Yorum Gönder