7 Ocak 2010 Perşembe

İslamı aşağılayan karaktersiz sürüsü EkşiSözlük !

EkşiSözlükİşim pek düşmezdi ama bir girip bakayım dedim. Gözüme kestirdiğim başlıkları açtım ama resmen iğrendim bu karaktersiz sürüsünden ( tüm kötü sıfatları haykırmak istiyorum ). İslam adlı başlığa girilen entryler beni resmen çileden çıkardı. Nedir bu din düşmanlığı, nedir peygamber düşmanlığı. Hadi sen inanmıyorsun, dalga geçiyorsun. İnananları neden aşağılıyorsun be karaktersiz. Siyasete çekmek istemiyorum ama laiklik dediğiniz de herkes istediği dini yaşamakta özgürdür ifadesi sürekli tekrarlanıyor. Benimsesenize o zaman bu olayı.

Birkaç entry alıntı yapıyorum başlıktan;
"allah bana super bi kitap yollamis, her bi seyi biliyorum kalbim muhurlu degil mehe mehe" diye cukunu sivazlayan denyolarin inandigi dindir.
inanmak icin hakkaten salak olmak lazim.

güçlenmesinin tek nedeni mensuplarının beşer onar çocuk yapmalarıdır. nitelik olarak bir güçlenmesi yoktur. müslümanların bilimde ya da herhangi bir konudaki başarısında bir artış yok. sayılarında artış var.

muhammed'in istekleri doğrultusunda şekillenmiş. muhammed kölesinin karısını beğenmiş, hoop hemen bir vahiy gelmiş köle izin verirse karısıyla evlenebilirsin. muhammed'e sorunlarını danışmaya gelenler çok oluyormuş, muhammed de bunalmış hoop hemen bir vahiy gelmiş, muhammed'e danışmaya gelenler az biraz para bıraksın.

bilimde kural kanıtlamaktır, belgelemektir, araştırmaktır.
islamda ise iman etmektir.
yırtık dondan çıkar gibi "islam-ilim el ele yürüyelim ezele" buyur. kim inanır *** buna. kim? pardon.

son dinmiş. orda biryerlerde allah var, dünyadan bir vatandaşı seçmiş ve onunla konuşup ona bir kitap yazdırmış. önceki dinleri geçersiz saymış ve bu islamın son din olduğunu söylemiş. şöyle yapın, böyle yapmayın, günahı olan cehennemde yanacak, müslüman olmayan sonsuza kadar yanacak, diğerleri sonunda cennete gidecek, benim için şöyle şöyle ibadet edin... demişmiş. sonra biri bana gelip "yüzyıllar önce birisi böyle bir kitap yazmış, burda yazanlara inan, allah'a tap..." falan diyor. sen inanmadığın zaman da baskı yapılıyor, olmadı dışlanıyorsun. ne kadar da inanmak istesem olmuyor kardeşim, bunun elle tutulur bir yanı yok ki, zorluyorum ama olmuyor işte. yalandan zoraki inanayım mı, olmuyor, inanamıyorum. demek ki yüce allah'ınız bana o duyguyu vermemiş. şimdi bana "olay o kadar basit değil, kuran'ı anlayarak okumamışsın, yok ben bir rüya gördüm, yok şöyle bir olay yaşadım ve artık allah'a inanıyorum, sen de inanmalısın, peki o zaman bizleri kim yarattı...." geyikleri yapmayın, cidden bıktım artık.


ne diyeyim artık bilemiyorum...

Orjinal Metin

0 yorum:

Yorum Gönder