29 Ocak 2008 Salı

Spaces Alanını Silme

Space alanımızı düzenlediğimiz yere gelelim ve “Seçenkler (Settings)” yazılı yere tıklayayıp “Alan Ayarları (Space Settings)” bölümünde en allta bununan “Alanınızı Silin (Delete my space)” yazılı yere tıklayıp Kaydet (save) dedğimiz zaman silinir..

0 yorum:

Yorum Gönderme