13 Ekim 2007 Cumartesi

hepsi 1 dizisi merak edilen sorular ve cevapları

Sevgili Hepsi 1 Severler,

Öncelikle dizinin bitip bitmeme konusu. Dizi Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek. Ama ondan sonra ne olacağını daha senarist arkadaşımda bilmiyor, işler karışık. Hepsi 1 out, Buzda Dans in mi olur yoksa günlerde değişiklik mi olur? Ama günlerde değişiklik yapmak yetmiyor, neticede belli bir sistem var ve yeni bir program geliyorsa mutlaka bir başka program veya dizinin kalkması gerekir. Ve maalesef kalkacak program olursa listenin başında Hepsi 1 var...

Diğer bölümlere gelince, bu dizinin ne zaman biteceği belli olmadığı için tam bir düzen yok senaryoda. Eğer 3 bölüm sonra "final yapın" denme olasılığı olduğu için olaylar biraz kontrolümüz dışında gelişiyor. Ama denmezse, inanın çok heyecanlı bir dizi geliyor karşınıza.

Ayrıca çok uzun süredir bir çok forumda konuşuluyor, dizide oynayıp olacak olan ama oynamayan. Evet ne yazık ki oldu. Öncelikli ilk planlarımızdan birisi, dizide kızların bir tane kız veya erkek kardeşinin dizide rol almasıydı. Neticede bu bir dizi ama çok uygun bir kişi bulamayınca ve zaman sorunu ortaya çıkınca kardeş karakteri diziden çıktı.

Gelecek bölümlere gelince, dediğim gibi senaryo tam anlamıyla söyleyemem çünkü her an herşey değişebilir açıkladığım gibi. Ama şunu söyleyebilirim, kızları çok zor günler bekliyor. Yasemin ile Alp arasında bir şeyler yaşanmayacak (tabii arkadaşım son anda fikrini değiştirmezse . Ama Yasemin ile Korkut'un arasında çok kısa bir sürede olsa soğuk rüzgarlar veya bir ayrılık yaşanacak bu kesinleşti.

Gülçin, attığı tokattan sonra çok pişmanlık yaşayacak. Mert çok zor durumlara girecek, evde resmen psikoloji çökmüş birisi olarak akli dengesini yavaş yavaş bozmaya başlayacak. Gülçin ile Mert %90 barışacak ama dizi bu ay sonu bitmez ise, Mert ve Gülçin daha çok uzun süre acı çekecek.

Cemre, aralarında en kısa sürede ilişkisini düzeltecek kişi. Ama Emre'nin yanında fragmanlarda gördüğünüz kişi devamlı aralarında soğuk rüzgarların çıkmasına sebep olacak

Eren'e gelince. Eren'in çok uzun bir süre Barış'la barışmasını beklemeyin. Hemde çok uzun süre, hatta Final yapılsa bile barışması çok zor. O biraz buruk bir sevinç ile bitebilir. Ayrıca belirsiz bir kısır döngü. Barış, Teoman. Mert ile yaşandığı gibi ciddi tartışmalar yaşanacak.

Kızların albüm olayına gelince, o bir süre yan konu. Kızların albüm olayı eğer final bu ay yapılmazsa ve 1 sezon uzatılırsa dizi (yani yaz dizisi olarak sona ermezse) herhalde albüm kızlar için çok uzun bir süre bir hayal olarak kalacak

Size birazda kamera arkası hakkında bilgi vermek isterim. Sanırım baya meraklısınız bu konuda

Cemre, aşırı sevimli bir insan. Dizide biraz şımarık gibi dursada, gerçek hayatta tam tersi. Ayrıca dizide olduğu gibi Emre (Cem Avnayim) ile araları gayet iyi, ama dostane olarak

Gülçin, saman altından su yürütüyor vallahi. Çok şeker ötesi bir insan, birde şu Türkçe'sini düzeltse... Kızın konuşma hataları yüzünden bir sahne 10 kez tekrarlanıyor yahu

Yasemin, en deli dolu olanı belkide Korkut'la araları çok samimi değil, ama Barış yani Erman ile çok iyi dostlar.

Eren'e gelince, ne kadar yemeğe düşkün bir insandır.Gülçin "ben çok oburum yaa" diye sızlansada, Eren'in ondan eksik yanı yok ne yalan söyleyeyim. Kamera arkasında çekim yokken devamlı ya elma yiyor yada meyve suyu içiyor.

Korkut, Mert, Emre, Barış vs bu karakterlerde Playstation turnuvaları düzenliyor, yada arada çıkıp hava almaya gidiyorlar. Bir arkadaş küfür konusundan bahsetmiş. Evet oluyor baya Ben kızların kendi başlarına kaldıklarında aşırıya kaçmadan argo kelime kullandıklarını duydum Ama Korkut ve Emre gerçekten fena küfürbazlar.

Eğer isterseniz, dahada gelip devamlı bahsederim bu tip şeylerden. Ayrıca, dizide oyuncu alımları yapıldı doğru. Ama belli olmaz, bu diziye girip çıkan çok oluyor. Eğer gerçekten oynamak istiyorsanız, mutlaka başvurun. Teoman karakteri örneğin, kendisinin başvurusu üzerine seçilmiştir.

Hepsi 1'i kaçırmayın arkadaşlar... İyi Eğlenceler..!
Alıntıdır..

0 yorum:

Yorum Gönder