21 Kasım 2009 Cumartesi

Domuz gribi aşısı kanser yapıyor

Fransa ve İngiltere domuz gribi aşısını hayvanlardan sonra ilk kez insanlar üzerinde denemeye başladı… Başladı ancak aşıyla ilgili öyle veriler elde ediliyor ki ortaya çıkan veriler şok ediyor…

Alman milletvekili Dr. Wolfgang Wodarg, “domuz gribi pandemisi korkusunun bir mizansen olduğunu” savunarak, deneme aşamasındaki domuz gribi aşısının muhtemel yan etkilerinden endişeli olduğunu belirtti.

Alman Bild gazetesinin haberine göre Avrupa Konseyi Sağlık Komitesi Başkanı ve Alman Meclisi Sağlık Komisyonu üyesi olan dahiliye uzmanı Dr. Wolfgang Wodarg’ın sözleri kabusu körüklüyecek cinsten…

AŞIDA HAYVANSAL KANSERLİ HÜCRELER KULLANILIYOR

Domuz gribi kabusu dünyayı kuşatmayı sürdürürken Dr. Wodarg Almanya’da deneme aşamasında olan domuz gribi aşısının tehlikeli olabileceğine işaret etti, aşıda hayvansal kanserli hücrelerin kullanıldığını kaydetti.

EN UFAK HATA HASTAYA KANSERLİ HÜCREYİ BULAŞTIRIYOR

Alerji riskinin olup olmadığının bilinmediğini ifade eden Wodarg, bundan daha da önemli olarak, bu kanserli hücrelerin kullanımındaki en ufak bir hatada, aşılanan kişinin kanser olma ihtimali bulunabileceğini belirtti.

Dr. Wodarg, bu korkunç sözlerinin ardından yüreklere şu sözlerle su serpmeye çalışıyor: “Domuz gribinin diğer grip salgınlarından farkı yok. Aksine domuz gribindeki vaka sayısı diğer grip dalgalarındaki vaka sayısıyla kıyaslanırsa bunun devede kulak kalır. Bu ilaç endüstrisinin işi.”

Almanya’da deneme aşamasında bulunan domuz gribi aşısının uygulanmasından sorumlu olan Paul Ehrlich Enstitüsünün Başkanı Johannes Löwer de domuz gribi aşısının yan etkilerinin normal grip aşılarının yan etkilerinden daha ağır olabileceğini kaydetti.
Domuz gribi aşısı ABD’de 2000 kişi üzerinde denendi.

kaynak : internethaber

0 yorum:

Yorum Gönder