22 Kasım 2007 Perşembe

Hepsi 1 Ropörtaj

grup hepsi

En büyük hayalimiz bir müzikale imza atmak!

‘Hepsi’ grubunun üyeleri Cemre, Eren, Yasemin ve Gülçin, ekip olarak farklı bir şeyler yapmak istediklerini söyledi: Hayalimizde yurtdışındakiler gibi çok büyük bir müzikal var. Kaliteli ve alışılmamış bir proje istiyoruz..

Gençlerin sevgilisi olan Hepsi grubunun kızları; Cemre, Eren, Yasemin ve Gülçin, başrol paylaştıkları ‘Hepsi 1′ adlı diziyle atv ekranlarına taşındı. Oyunculuk adına hayli yol kat ettiklerini söyleyen dört genç kız, en büyük hayallerinin bir müzikalde oynamak olduğunu söyledi. Önümüzdeki ay üçüncü albümleri için stüdyoya girmeye hazırlanan Hepsi kızları; sinema filmi için teklifler almaya başladıklarını belirterek, haklarıında merak edilenleri GÜNAYDIN‘a anlattı.

GÜN GEÇTİKÇE DOĞALLAŞTIK* Dizi çekimleri nasıl gidiyor?
YASEMİN:
Bu aralar havalar soğuk ve çekimler dışarıda olduğu için zorlansak da, genelde çok güzel geçiyor. Üşüyoruz ama çok eğleniyoruz.
EREN: Artık yün fanilalar giyiyoruz.

* Oyunculuğa alışabildiniz mi?
GÜLÇİN:
Gün geçtikçe daha iyi olmaya başladık. Başlarda oyuncu koçumuz vardı. Aldığımız derslerle açığımızı kapatmaya çalıştık. Birçok insan da oyunculuğumuzu doğal buluyor.
CEMRE: İyi oyuncu dediğimiz kişilerden çok olumlu tepkiler aldığımızı söyleyeyim. Onlardan ‘Bu işi kotardınız’ tarzında güzel telefonlar aldık.
EREN: İlk başladığımız günle şu anki halimiz arasında çok fark var. Zaten herkes bunu söylüyor. Bu duruma gelmemizde birçok insanın rolü var.
YASEMİN: Karşımızdakinden rol almayı öğrendik. Ondan rolü aldığımızda, biz de bir şeyler katıp kullanabiliyoruz. Biz de kendi yorumlarımızı katıyoruz.

* Diziyi izledikten sonra birbirinizi eleştirdiğiniz oluyordur. Hanginizin oyunculuğa yeteneği daha fazla?
EREN:
Teknik olarak bilmiyoruz ama izleyici olarak baktığımda; hepimizin gerçekten o an iyi oynadığını ve o duyguyu verdiğini söyleyebilirim.

* Hiç müzikal teklifi aldınız mı?
EREN:
Hayalimizde yurtdışındakiler gibi çok büyük bir müzikal var.
CEMRE: İnsanlar albüm çıkartıyor, arkasından peş peşe 5 klip çekiyorlar. “Biz şunu, bunu yaptık” diyorlar. Bizim kliplerimiz daha az ama diğerlerinin yanında farkını belli ediyor. Ekip olarak çok iyi çalışıyoruz ve gerçekten farklı bir şeyler yapıyoruz. Eğer bir gün, bir müzikal yaparsak kaliteli ve alışılmamış olsun istediğimiz için titiz davranıyoruz.
YASEMİN: Çok istiyoruz ama şimdilik öyle bir zamanımız yok. Albüm çalışmalarına başladık. Yine de müzikalde oynamak, en büyük hayallerimizden bir tanesi.
EREN: İnsanları eğlendirecek ve yüzlerini güldürecek şeylere ihtiyaç var. İçinde duygusal şeyler de barındıran eğlenceli bir müzikal sunmalıyız biz.

* Albüm çalışmaları ne durumda?
CEMRE:
Parça seçiyoruz. Aralık sonu da kayıtlara başlayacağız.

* Nasıl bir albüm olacak?
CEMRE:
Söyleyemeyiz!
EREN: Farklı bir albüm olacak.
GÜLÇİN: Henüz şarkı seçme aşamasında olduğumuz için her an her şey değişebilir. O yüzden biz şimdi ne söyleyesek yalan olur.
YASEMİN: Farklı bir şey yapacağız ama ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz.

* 5 yıl sonra Hepsi grubunu nerede görmeyi planlıyorsunuz? CEMRE: Bizim en çok istediğimiz şeylerden biri, içecek kutularının üstünde kendimizi görmekti. Geçen yıl hem bunu yaptık, hem de Sezen Aksu’yla beraber şarkı söyledik. Bundan sonra ne yapacağız? En son 5 yıl sonrasını düşünmeme kararı almıştık! (Gülüyor)
YASEMİN: Düşünmüyoruz çünkü, hakikaten işin içinden çıkılmıyor…

İLERİYİ DÜŞÜNMÜYORUZ

* Yurtdışıyla ilgili çalışma var mı?
CEMRE:
Şimdilik kesinleşen bir şey yok. Bir İngilizce şarkı yapmıştık ve o bayağı ses getirdi. Vokallerini bile tam okumadan yaptığımız deneme şarkımızla Avrupa’da listelere girdik. MTV’de birkaç hafta birinci olduğumuzu duyduk. Ama biz o şarkının üstüne oynamadık.
YASEMİN: Sadece bir denemeydi…

* Niye üstüne gitmediniz?
CEMRE:
Çünkü her şeyi sindire sindire yapmak gerekiyor.
EREN: Yurtdışı için bence hazır değildik o zaman.
YASEMİN: Yaşımız daha çok genç. Bazı şeyleri yeni yeni öğreniyoruz. Bir dahaki sefere daha güzelini yapıp, yurtdışına göndeririz…

kenan ve cemre

* Cemre’nin adı Kenan Doğulu ve dizideki bir rol arkadaşınızla aşk dedikodularına karıştı…
CEMRE:
Bu konulardan nefret ediyorum!
EREN:
Biz magazinden çok uzak bir grubuz.
CEMRE: 10 yıllık arkadaşımla beni sevgili olarak yazdılar. Bunlar bana zarar veriyor ve bundan nefret ediyorum. Magazin olaylarından beri setten direkt eve gitmeye başladım. Artık evde oturuyorum. Hadi dışarıdaki adamı ’sevgilim’ diye yazdılar; Kenan Doğulu’yla sahnedeydik!
GÜLÇİN: Kenan Doğulu’yla sahnedeyiz ve düet yaparken çekilen görüntülerde bizi atıyorlar. Cemre ile Kenan’ı sanki bir aşk yaşanıyormuş gibi yan yana koyuyorlar. Buna gerçekten çok sinirleniyorum.

* Neden özellikle Cemre’yle ilgili bu haberler çıkıyor?
CEMRE:
Biz de onu anlamıyoruz zaten. Bundan dolayı artık evde takılıyorum.

* Şu anda hayatınızda birileri var mı?
YASEMİN:
Bu soruyu geçiştirsek… Olanı da var, olmayanı da çünkü! (Gülüyor)

‘Hepsi 1′de oynadığınız karakterler size benziyor. Siz aslında nasıl karakterleri canlandırmak istersiniz?
CEMRE:
Geçen gün ben de bunu düşündüm. Görsel olarak değil, sadece oyunculukla izleten bir şey yapmak isterim. Makyajsız, güzel görünmek zorunda olmayan bir karakter mesela… Hırçın bir tip olabilir, kötü bir tip olabilir. Ama ‘ciks’ bir kızı oynamak istemem. Zor bir rol olsun isterim. “Ne yapacağım ben şimdi?” diyebileceğim bir rol olmalı. İlle de etik ve doğru şeyler oynanması gerekmiyor…
EREN: Geçen gün Fatih Akın’ın yönettiği ‘Yaşamın Kıyısında’ filmini izledim. Orada Nurgül Yeşilçay’a bayıldım. “İşte oyunculuk bu!” dedim. Gerçekten de öyle bir rolü canlandırmak isterdim.

LOPEZ’İ BEĞENİYORUM

* Ama Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı rolde aykırı bir durum da söz konusuydu…
EREN:
Orada aykırılığın yanında çok şey var. Oyunun sıcaklığı burada zaten. O aykırı ilişkiyi de yaşıyor, kaçakçılık da yapıyor.. . İşin içinde birçok şey var. Mükemmel bir şeydi…

* Gülçin ve Yasemin siz nasıl bir rolde oynamak isterdiniz?
GÜLÇİN:
Bu konuda ben Jennifer Lopez’i çok takdir ediyorum. Çünkü kendini öne çıkaran şeylerde oynuyor. Ya dans ediyor, ya dövüşüyor. Yani hep fiziksel bir şeyler var. Görsel anlamda da kendisini çok iyi kullanıyor. Ben de şarkı söyleyebileceğim ya da dans edebileceğim müzikal bir filmde olabilirim. Tatlı bir kızı oynamayı da çok isterim.
YASEMİN: Ben kötüyü oynamak istiyorum. Kötü düşünen bir insan olmadığım için bu benim için zor bir rol olur… Bir katil ya da kötü bir polisi canlandırabilirim.

* ‘Hepsi 1′ dizisi başladığı günden beri oyunculuk anlamında sizde neler değişti?
CEMRE:
Önceden sahneye giriyorduk ve oynamaya çalışıyorduk. Şimdi sahnedeki durumu yaşamaya çalışıyoruz. Bu da bizde çok fazla şey değiştirdi. Çok daha fazla inanarak oynamaya başladık. Zamanla tecrübe kazanmaya başladık. Zaman her konuda olduğu gibi bu konu da da çok yardımcı oldu.
YASEMİN: Gitgide kameraya ve ışığa alıştık.
EREN: Çok güzel şeyler öğrendik. Ekibimizle çok güzel anlaşıyoruz. Annemden çok onları görüyorum.
CEMRE: Zaten ekip de bizim deli olduğumuza karar verdi! ‘Dördünüz arasında normal bir tane yok’ diyorlar. Biz 12 senedir beraberiz. Aramızda tartıştığımız zaman bütün ekip diken üstündeydi. Kavga ediyoruz sanıyorlardı.
YASEMİN: Tartıştığımız anlarda ‘Şimdi biri seti terk edip gidecek’ gözüyle bakıyorlardı. (Gülüyor) Artık biz tartışırken kimse ilgilenmiyor.

KAVGA NEDENİ ÇİKOLATA!

* Neden tartışıyorsunuz peki?
CEMRE:
Abuk sabuk şeylerden…
EREN: Aklınıza bile gelmeyecek kadar saçma şeyler…
CEMRE: Birimiz ‘Sen çok çikolata yedin’ diyor, diğerimiz de ‘Sana ne benim çikolatamdan’ diye çıkışıyor. (Gülüyor) Bir keresinde Eren kafama çikolata atmıştı mesela…
GÜLÇİN: Cemre, Eren’e çok şişmanladığı için ‘Çikolata yemeyeceksin’ dedi. Eren de ‘Yiyecem yiyecem’ diye tutturduğu çikolatayı, Cemre’nin kafasına attı. (Gülüyor) Sonra hep beraber gülmeye başladık.
CEMRE: O kadar abuk sabuk şeylerden tartışıyoruz ki, sonra neden tartıştığımızı bile unutuyoruz. O yüzden bize birşey olmaz. Biz herhangi bir konuda kavga ettikten beş dakika sonra eskisi gibi muhabbete devam ederiz.

117 yorum:

  1. arkadaşlar kavga etmeyin tamam cemre ennnnnn güzeli (bana göre)

    YanıtlaSil
  2. cemremmmmmmmmmm dizide emreyle sakınnnnn barışma

    YanıtlaSil
  3. kızlar ben cemre gerçekten size bu sözler yakışmıyor.benim msnemi isteyenler msnem bu bencemre.kemer@hotmail.com başkalarının attığı msneler değil

    YanıtlaSil
  4. cemre çok güzel ve özell

    YanıtlaSil
  5. 1.cemre 2.eren-yasemin(ikisi eşit)3.gülçin
    bu arada gülçin de çok gzl ama cemre benim için en özl....
    arkiler bu bnm görüşüm ben sizinkine
    saygı duydum.sizden de karşılık bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. hepiniz defolun gidin.cemre çok gzl.eren sebze yemiş yemiş ama çok şişko...yasemin erkek fatma ıyyy....gülçin bonus kafa. fön çektirince bile irenç oluyooo..

    YanıtlaSil
  7. hepside gzl ama ereni ben çok beğeniyom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  8. meraba benim adım büşra yani hepsi grubunun hayranıyım en çok gülçini sevsem bile cemreyi ereni yasemini de seviyorum bkere sizin konserinize gittim ve çok beyendim eyer bunu okusanız su msn yi eklermisiniz?gulcin34busra32@hotmail.com bu arada sevgilerle hoşcakalın bu arada adım büşra

    YanıtlaSil
  9. yasemin,eren,gülçin ve cemre ablalarım.Ben de sizleri çok seviyorum.Her hafta dizinizi izliyorum.ben diğer arkadaşlarım gibi ayrımcılık yapmak istemiyorum.Aslında siz bir bütünsünüz siz grup hepsi siniz.Ama benim için 1.yasemin ablam 2.eren ablam 3.gülçin ablam
    4.cemre ablam

    YanıtlaSil
  10. bakın arkadaşlar böyle ayrımcılık yapmak bence çok saçma çünkü zaten onlar bir grup bırakında onları biz (halk)grup olarak sevelim.onlar zaten bi grup isimlei de GRUP HEPSİ ayrım yapmanız bence çok ama çok saçma
    biriniz dio ki ben gülçini seviyorum dsiğeriniz su iğrenç bu iğrenç ne ya bu bu grup kendilerini kötü kötu hakaret edin die mi kurdu bana sorarsanız 4 ü benim için 1. zaten ayrmcılık yapacak iseniz grubu sewmeyin bundan snra da düzgün eleştiri yapn................. şimdi de msn ye geldi yasemim cemre eren ve gülçin ablacıklarım her tarafta su yush nin msn si falan filn yazıo doğru mu lütfen cevap yazın bn sizin hepinizn hayranı oldğum için önüme gelen msn yi ekliorum sizi kocaman öptm byssss

    YanıtlaSil
  11. erene gıcık diyeni ben öldrürüm birdaha erene gıcık derseniz sizleri gebertirim hem hepsi 1 deki kızların hepside güzel ama en güzel EREN

    YanıtlaSil
  12. eren orospusu çok salak anneleri başka adamlarla yatıyo.erende aynı şeyi yapacak

    YanıtlaSil
  13. bence hepsi grubundaki k�zlar�n hepsi �ok g�zel ama ben en �ok eren i be�eniyorum benim kuzenim de cemreyi �ok sevio

    YanıtlaSil
  14. gülçin emre yasemin ve eren sizleri çok seviyorum. işallah birbirinizden hiç ayrılmazsınız hepinizi çok seviyorum

    YanıtlaSil
  15. bence aralarında en güzel yasemin eren gülçin cemre iğrenç

    YanıtlaSil
  16. bana bakın ağzınızı bozmayın yasemine karşı o hepinizi parasıyla güzelliğiyle döverbe

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar kavga etmenize gerek yok bence hepsi birbirinden gsl gülçinin ayrı bi bebek yüzlüğü var o ayrıı :)

    YanıtlaSil
  18. ewt bencede en gsll leri gülçin çok gsl bakıyo ve yüzü çok gsl barbie bebekler gb pürüssüz ve harika onun gb olmayı çok isterdim sahsen

    YanıtlaSil
  19. msn mi verim
    c.kemer_hepsi@hotmail.com
    y.yoshy.yasemin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  20. ya eren abla gülçin abla cemre abla yasemin abla hangi birine innıcaz bak sizin için herşeyi yapıyoruz yater allamya msnzi istiyoz vermiyonuz başkabirileri kandırıyo diyonuz ama demesinide biliyonuz yani çok sinirliyim haberiniz olsun kandırıyolar diyonuz ama vermiyonuz kandırıyolarsa verin ozaman
    b




    e




    k




    l




    i





    y





    o





    r




    u





    m




    h






    a






    b







    e




    i




    n






    i







    z







    o








    l







    s







    u







    n







    h





    a






    ç





    o




    k




    s






    i






    n







    i






    r







    l






    i







    y







    i







    m






    b







    a





    k






    m




    s




    n


    n




    i




    z





    i








    v






    e





    r






    i






    n





    d





    i




    y





    o




    r




    u




    m

    YanıtlaSil
  21. arkadaşlar küçük ayrıntılarda baoğulmayalım yaneeeeeeeee en iyisisıralama
    1yaseminim
    2cemre
    buna artık laf koymayın
    valla ikiside seksi kızlarrr.ben onlarla nay nay yaptım.anlarsınız yaaaaaaaaaaaa......

    YanıtlaSil
  22. ulan cemre çirkin diyenler düzgün konuşsun bence hepsi güzel ama cemrenin yeri daha özel cemre çirkin dereken dikkat edin cemre benim için çok değerli ona göre konuşun bi daha cemre hakkında en ufak kötü bi yorumunuz bile olmasın cemre 1 numara cemre güzel bile değil diyenler kendilerine baksın cemre onlardan katkat güzel...I LOVE YOU ''CEMRE''

    YanıtlaSil
  23. hepsigurubunu çok seviyorum özelliklede ereni ve cemreyi

    YanıtlaSil
  24. hepsigurubunu yalansız adresleri varmı onlarla konuşmak istiyorum yaaaaaaaaaaaa.......

    YanıtlaSil
  25. YASEMİN SANA UYUZ OLUYORUM.GÜLÇİNEDE UYUZ OLUYORUM SALAK GİBİ SESİ SANKİ ÇOK GÜZEL UYUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ...CEMREYE BAYILIYORUMMMMMMMMM.........ERENDE GÜZELLİĞİ İDARE EDER.. AMA ODDAAA OTÇUL BİR HAYVAN.....CEMRE SENİ SEVİYORUM......

    YanıtlaSil
  26. ben ereni çoooooooook sewiyorumm bazı cemreyi seven deliler gibi yasemini sewen salaklar gibi ya da gülçini sewen kargalar gibi değilim hem bi tek erenin sewgilisi war çünkü diğerleri ewde kalmışş aslında bu cmr glçn ve ysmn hayranları gibi deliler için özellikle cmr hayranları

    YanıtlaSil
  27. hepiniz çok aptalca düşüncelere sahipsiniz arlarından ne eren ne gülçin ne de cemre güzelyasemin onlara bin basar hadiiiiiiiiiiiii
    tamamı bunu okalın kafanıza sokun ve abuk sabuk şeyler yazmayın

    YanıtlaSil
  28. benim en çokkkkkkkkkkk sevdiğim çiftler cemre&emre dir.Onlar zaten araları soğuk olsa dbirbirlerini hala çoooooooooookkkkkkkkk seviyorlar ben buna adım gibi eminim.

    YanıtlaSil
  29. erene laf yazan en adi salaktır gerizekalıdırrrrrrrrrr.

    YanıtlaSil
  30. O İSİMSİZOLAN BENİM HAVVA

    YanıtlaSil
  31. bn yasemin yürük cnm isteyen inansın isteyen inanmasın bu aralar çok yogunuz o yüzden fazla konuşamıyoruz cam açıyoruz ama bazen siz söylemeyin biz size açalım deriz msnem benimsin.sensin@hotmail.com bu bide şu war yasemin.arabam@hotmail.com ama bn en çok benimsini kullanıyorum neyse www.yaseminmor.tr.gg bu da bnim sitem

    YanıtlaSil
  32. slm yoshy yrn set yokmuş gitme tmm mı cemreyle gülçine söylemişler

    YanıtlaSil
  33. selam ben kübra size çok ssevdiğiniz cemre nin emesenini vericem sıkı durun

    msn=cemre_yoshy@hotmail.1932.com

    YanıtlaSil
  34. Bence eren en güzelleri ve akıllıları şimdiden söylim hepsi grubunun msn adresini kimse bilmiyor.Uydurmayınnnnnnnnn.Bazılarıda kamerayla görüştüm diyor inanmayın...

    YanıtlaSil
  35. grup hepsideki bütün üyeler çok güzel cemre eren yasemin gülçin siz insanlara çirkin diyerek elinize ne geçiyor anlamadım yanii bence hepsi güzel aslında bnde en çok CEMREYİ SEVİYORUM O BENİM AŞKIMMMM... ama diğerlerine de çirkin diyerek onlarıda kırıp üzemezsiniz anladınızmı???????

    YanıtlaSil
  36. ben en sonda yazan kişi hepsi grubu çok güzeller şirinler tatlılar onları çok ama çok seviyorum onlara kötü laf edemzsiniz onları kıramazsınız madem sevmiyorsunuz içinizde kalsın dışa vurmayın onları kırark elinize ne geçiyor yha ne yaptığınızı sanıyorsunuz szi ben sen çok cemreyi seviyorum ama diğerlerinede kalkıp çirkin demi
    yorum anladınız mı?? sizde onlara artık böle şeyler demeyi barakın. BENİM TEK AMA TEK İSTEĞİM GRUP HEPSİYİ YAKINDAN GÖRÜP ONLARA SARILMAK DOKUNMAK ÖPMEK ONLARI ÇOK SEVDİĞİMİ SÖLEMEK SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMM HEPSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
    S

    YanıtlaSil
  37. ben hepsinide seviom siz hiç üzülmeyin ben ayrımcılık yapmam ama şunu da sölemeden edemicem sizi görmek çok istiyorummm nerde olduğunuzuda bilmek istiom ama hiçç karşılaşamıom size bayılıommm kızlarrrr hepiniz birbirinizden güzelsiniz

    YanıtlaSil
  38. ben en çooooooooooooooooooook cemre ablayı beğeniyorum gerçi hepsi güzel ama ben en çoooooooook cemre ablayı beğeniyorum

    YanıtlaSil
  39. slm ben grup hepside en çok eren gülçin ve cemre yi çok seviyorum hepsi bir birinden güzel en güzeli eren ile gülçin cemre de çok güzel ama yasemini hiç sevmiyorum

    YanıtlaSil
  40. ay herkes cemre cemre bu neya sımarığın teki ama bana göre size göre bilmem bencee en güzelleri eren ama bana göre süper bir kızya tam bnm tipim

    YanıtlaSil
  41. bence en güzeli yasemin sonra eren sonra cemre en son gülçin..............okokokokokokok

    YanıtlaSil
  42. ben hepsinide çoookkkkk seviyorummm
    lütfen arkadaşlar biriniz cemreyi seviyorsa ya da diğerlerinden birini diğerlerini kötülemeyin biz burada hepsiye duyduğumuz hayranlığı anlatmamız gerekirken birde siizin yaptığınıza bak.GRUP HEPSİ SİZZİİİ ÇOKKK SEVİYORUMMM

    YanıtlaSil
  43. Bence en güzel gülçin abla sonra eren abla. Bazı şahıslar da erne şişko gülçine bonus demiş o diyen kişi asıl şişko ve bonus dur.

    Birde ha lütfen gerçek msnlerinizi verinnnnnnnn
    Sizi çoooooookkkk seviyorum

    YanıtlaSil
  44. bence hepsi şeker ve tatlı kızlarrr ama en tatlısı cemre. hepside çok güzel ama en güzelleri yasemin.hepsi çok iyi kızlar ama en iyileri eren.hepsi melek gibi ama en çok gülçin yani hepsinin ayrı ayrı güzellikleri var hepsini çok severim

    YanıtlaSil
  45. ben gülçin ergül ün emesenin biliyorum alın ve ekleyin ben ekledim konuştum gulcin_23_34@hotmail.com ekleyin by

    YanıtlaSil
  46. bence en güzelleri gülçin ve cemre eren ile yasemin bok gibiler aynı .......kenarlerı
    cemre abla gülçin abla ikinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm
    eren ile yasemin ..........ve.............dir anladınız mı

    YanıtlaSil
  47. ben gülçini .............ve...........seviyorum...

    YanıtlaSil
  48. ben hepsini seviyorum ama birinin yeri farklı o da gülçin ama diğerlerini sevmediyim anlamına gelmez hepsini candam ve yürek ten kutluyorum.......Başarıların devemını dilerim gülçin yazdım diye sadece gülçini sevdiyim anlamına gelemz sadece onun yeri farklı yokda cemre eren yasemin ablalarıda çok ama çok seviyorum işallah okursunuz. uzun diye okumuyolay

    YanıtlaSil
  49. Bén hepsi grubundan en çokk gülçinn ablayıı sewioRm.Tabiki diğerleRinide swioRm.

    YanıtlaSil
  50. slM aRkSDsşlAr...
    ben hEpSi GRuBUnU .çoKK AMa ÇOKm SevİYOrum eViMİn HERYEriNDE hePSİ ReSİmLetİ vAR...
    I love you!!!!!!!!I LOVE YOUU!!!!!!!!
    ELİF CEMRE ....CEMRELİF CEMRELİF CEMRELİF CEMRELİF MUCK MUCK MUCK

    YanıtlaSil
  51. bence hepside çoooooooookkkkkkkkkkk güzel.kimse ayrımcılık yapmasın.

    YanıtlaSil
  52. ben grup hepsi üyelerinin hepsini çok seviyorum

    YanıtlaSil
  53. en güzelleri yasemin ve gülçin.aslında eren ve cemre de güzel ama yinede en güzelleri yaseminle gülçin.

    YanıtlaSil
  54. hepsinide çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyorum.hepside çok güzel.sizi ççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum.

    YanıtlaSil
  55. gülçinin saçları düzken en güzelleri o oluyor.seni çok seviyorum gülçin............

    YanıtlaSil
  56. bak ilk ve ikinci şeydeki kızlar sizin var ya azınıza sıarım en güzeli eren bakıcı en çirkini cemre ve yasemin en çirkinleri ben eren bakıcı yı seviyorum sizin gibi salak felan değilim onların şarkılarını biliyorum hepsini gülçin senin saçların düz iken çooooooooook güzel oluyor cemre ve yasemin en çirkinleri

    YanıtlaSil
  57. bence hepside güzel niye öyle diosunuzki hem de güzel olması önemli deil

    YanıtlaSil
  58. BEN EREN İLE CEMREYİ ÇOK SEVİYORUM
    AMA ERENİ DAHA ÇOK ÇÜNKU ERENLE AYNI GÜBDE DOĞMUŞUZ AYNI BURCUZ VE HUYLARIMIZ AYNI AMA EREN DİZİDE BENCE GERÇEK KARAKTERİNİ OYNAMIYOR

    YanıtlaSil
  59. BİZ ARKADAŞLARINIZLA HEPSİ GRUBUYUZFATMANURDA CEMRE İLE AYNI GÜNDE DOĞMUŞ VE ÖZELLİKLERİ AYNI
    RABİA İLE YASEMİN AYNI BURÇ ÖZELLİLERİ AYNI İLAYDA İLE GÜLÇİN AYNI GÜNDE DOĞMUŞLAR
    EEEEEEE DAHA NE OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  60. sizin hepinizi çooooook seviyorum.sizin için muhteşem şarkılar yazdım onları size e-posta ile göndericem.öpüyorum sizi by

    YanıtlaSil
  61. BEN ERENİ WE YASEMİNİ ÇOK SEWİYORUM

    YanıtlaSil
  62. yha varya gülçine çirkin diyen ölsün töbe töbesi allahtan en güzel yaa çok tatlı sarışın aptallarda orospular içindir ha ona göre gülçine laf sölemeyin ilk gülçin gelir sonra hepsi aynı ona göre sakın ağzınızı açmayın benim gülçinim için ve ben gülçine çooooooook benziom arkiler dio gülçinin sesi olmasa grup çöker haberiniz yokkkkkkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  63. eren veben ismail yk ya aşığız.ve ben eren in arkadaşıyım gerçekten

    YanıtlaSil
  64. Merhaba arkadaşlar biz hepsi grubu.Çok yorumunuz var.hepsini okuduk.ama yakında sitemiz kapanacak.çünkü bizi çok eleştirdiniz ve gülçin ve yasemin çok üzüldü.bazılarınız msn mizi çok merak ediyorsunuz.Hepsi_cegy.@hotmail.com

    YanıtlaSil
  65. acaba hepsi1 de oynadıkları gibi gerçek hayatlarıda öylem
    ben en çpkm merak ediyor hepsi2 olarak gekliyoruz... ve bizde ileride onlar gibi olmak istiyoruz ama bu pek olacağa benzemiyor. keşke onların yerinde bizde olabilsek

    YanıtlaSil
  66. herkes hepsi grubundan birini seçiyor ama bence hepsi güzel tatlı ve çekiciler

    YanıtlaSil
  67. Bence bazıları hariç hepinizin söylediği kelimeler yanlış çünkü bazılarınız hatta bir çoğunuz hepsi 1 kızları için ayırım yapıyorlar.Ben bu tip şeylere çok kızıyorum.Yok eren güzelmiş yok gülçin güzelmiş yok cemre güzelmiş yok yasemin güzelmiş.Bunların hepsii yanlış tek doğru olan hepsinin birbirinden güzel olması.Bu arada adım KEREM yaşım:11 msnem:keremgulay@hotmail.com.Hepsi grubu eğer bu mesajımı gördüyseniz lütfen beni ekleyin lütfen...

    YanıtlaSil
  68. Bence hepsi birbirinden güzel,birbirinden tatlı,birbirinden harika...
    Danslarıyla, güzellikleriyle hepimiz onlara hayranız.
    Biz onları çok sevdiğimiz için onların şarkılarını ezberliyor, onlarınki gibi olmasa da danslar yapıyoruz. Şanlıurfa'ya gelirlerse çoooooooooook seviniriz.
    Bizler birer HEPSİCİYİZ...

    YanıtlaSil
  69. bazı arkadaşımız gülçini çok sevomuş sevsin bişe dedimiz yok ama cok fazla dışarı verio bu sevgisini lütfen biraz küfürsüz anlatsın sevgisini

    YanıtlaSil
  70. slm arkadaşlar ben yine o en son yazan ben resmen bi eren manyağıyım............. ha bu arada tüm arkadaşlara sesleniom hepsi grubunun (GERÇEK) msn sini blen VAR SA (lütfen)VERSİNLER HADİ HEPİNİZE BB

    YanıtlaSil
  71. SL ARKADAŞLARR BEN YASEMİNEDE ERENE DE GÜLÇİNEDE VE CEMRE YE HEPSİ NEDE HAYRANIM EN ÇOK GÜLÇİNİN HALASI DEDİĞİ GİBİ SARI ŞEKER GÜLÇİN ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM HEPSİ DE BİRBİRİM DEN TATLI BN SİZİN MSN LERİNİZİ ALDIM BU DA BN MSNM UMARIM EKLERSİZİNİZ (pis_kopek_95@hotmail.com)

    YanıtlaSil
  72. SLM ARKADAŞLAR BEN YASEMİN. BAZI ARKADAŞLARINIZ BİR SİTEDEN BENİ EKLEMİŞLER.CAM AÇARAK KONUŞTUK.BEN SİZİNLE DE KONUŞMAK İSTERİM. HELE Kİ BANA TAVŞAN DİYENLE.BU YÜZDEN DE MSN'M BU:(YASEMİN_AŞKIM_ARABAM@HOTMAİL.COM) LÜTFEN EKLEYİN VE KAMERADA KONUŞALIM.

    YanıtlaSil
  73. SLM ARKADAŞLAR BEN YASEMİN. BAZI ARKADAŞLARINIZ BİR SİTEDEN BENİ EKLEMİŞLER.CAM AÇARAK KONUŞTUK.BEN SİZİNLE DE KONUŞMAK İSTERİM. HELE Kİ BANA TAVŞAN DİYENLE.BU YÜZDEN DE MSN'M BU:(YASEMİN_AŞKIM_ARABAM@HOTMAİL.COM) LÜTFEN EKLEYİN VE KAMERADA KONUŞALIM.

    YanıtlaSil
  74. merhaba arkadaşlar. yepyeni bir grup. süper kızlar. bize ulaşmak için şu msn adresini vereyim. ama kimliklerimiz gizli takma adlarımız var
    msn: hepimiz_biriz_superiz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  75. slm arkadaşlar ben melek hepsi ile kamerada konuştum msn lerini daha önce yazmıştım. işte benim msn'm melek-ben-18@hotmail.com ben hepsi grubunun akrabası sayılırım.hepsi ile ilgili merak ettiğiniz bişe olursa bana sorabilirsiniiz.

    YanıtlaSil
  76. ben hepsi grubundaki bütün herkesi eşit seviyorum ama arkadaşlar sizden tek isteğim bana hepsi grubunun msn yada telefonlarını verirmisiniz

    YanıtlaSil
  77. yaesmin igrençsin ve eren ,gülçin sizler igreçsiniz cemre bi bşka o arnızdaki en güzel .....




    cccccccccemerre seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.... lütven msn adresini verrrrrr





    ayrıca götüme kaş göz çisem yasemin kadar kötü olamam....

    YanıtlaSil
  78. Ya arkiler hepinizin kendine göre göörüşleri var ama bence hepiniz yalansınız tek gerçek ben ve cemre.Ya lütfen bunu kötü söz olarak algılamayın ama gerçek bi hayran hepsi grubu için bazı kullandığınız kötü sözleri asla ama asla kullanmaz o nun için içimden geleni söylüyorum cemre hayatımsın sana bayılıyorum...

    YanıtlaSil
  79. BEN ERENİ ÇOK SEVİYORUM EREN ÇOK GÜZEL MEREN OLMASA GRUP ÇÖKER

    YanıtlaSil
  80. eren bi tane eren süper eren biriciğim asıl güzel eren erenin yeri bi başaka erenim benim hastayım sana mucxxx

    YanıtlaSil
  81. BENCE GRUPTAN 3 LERİ GÜZEL EREN YASEMİN VE GÜLÇİN.CEMREDE GÜZEL AMA SESİ VE YÜZÜ ÇOK DEĞİŞİK KIZIM YANİ DALGA GEÇMEK GİBİ OLMASIN AMA BOTOKS YAPTIRMIŞ GİBİ TEPKİ VEREMİYOR AYIP OLMASIN ONA KARŞI AMA ONA GÖRE DÜŞÜNCELERİM.BİRKERE SÖYLEYİM GRUP HEPSİ ASLA MSNLERİNİ VERMEZ KOSKOCA SANATÇI YOĞUNKİ BİZİMLE KONUŞMAZKİ BENCE BİRİLERİ BİZİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR AMA HALA NE ELDE ETTİKLERİNİ BİLMİYORUM AMA SİZ SİZ OLUN O YALANCILARA KANMAYIN

    YanıtlaSil
  82. ya ben hepsiyi çokk seviyorum ayırt edemiyorum ama hepsinin benim gönlümde başka yerleri var mesela CEMRE o çok tatlı çokk şeker ayra çokta güzell.eren bence EREN sempatik ve akıllı.şimdi gelelim gülçine gülçin şeker ve masum yasemin ise giyimlerinden en örnek aldığım kişi. ARKADAŞLAR BEN YİNEDE EN ÇOK CEMREYLE ERENİ SENİİYORUM VE HEPSİNİN ADLARINA MSNE VERMEYİN ONLARIN HEPSİ YALAN!!!!!!

    YanıtlaSil
  83. BENCE HEPSİ GRUBUNUN EN FÜSELİ WEE EN ŞİRİNİ EN LOKUMU EN TATLISI

    :::ERENN :::
    BAZILARIM ERENE SİNİE OLUYOR AMA ALLAH İÇİN EREN EN GÜSELLERİ
    1.EREN BAKICI
    2.GÜLÇİN ERGÜL
    3.YASEMİN YÜRÜK
    4.CEMRE KEMER

    YanıtlaSil
  84. benc en güzeli yasemin sonra eren sonra gülcin sonra cemre

    YanıtlaSil
  85. 1 eren
    2 eren
    3 eren
    4 eren
    ve hep eren
    mucx

    YanıtlaSil
  86. BENCE EN GÜZELLERİ EREN SONRA GÜLÇİN SONRA CEMRE EN SONDA YASEMİN.AMA GERÇEKTEN VE GERÇEKTEN EN GÜZELLERİ EREN.BENİM İÇİN EREN BİR NUMARA.AMA FİLMLERİ NEDEN KALDIRILDI HİÇ ANLAMADIM.İNŞALLAH TEKRAR KONULUR.NEYSE ERENCİM BEN İSMAİL.HADİ BB

    YanıtlaSil
  87. EREN'E LAF EDEN EN ADİ ..........

    YanıtlaSil
  88. arkadaşlar bence grup hepsideki eren yasemin cemre ve gülçin dördüde birbirinden güzel.Hepsinin ayrı bir güzelliği var lütfen hiçbirine çirkin demeyin ve lütfen küfür etmeyin.Ben hepsini çooooooooooooooooooook seviyorum

    YanıtlaSil
  89. arkadaşlar bence hepsi birbirinden güzel zaten hepsi aynı grupta niye haksızlık yapıyosunuz hem çirkin diye birşey yoktur bunu unutmayınnn!!!HEPSİCİYİM

    YanıtlaSil
  90. en güzel yasemin ben yasemini çok güzel buluyorum ama saçını kesmiş çok kötüydü. olsun onu daha çok seviyorum.
    1. yasemin gerisi karışık seni seviyorum aşkım
    damla
    aylin
    helin
    ilayda
    yani dahi grubu

    YanıtlaSil
  91. SELAM ARKİLER BEN EN ÇOK ERENİ SEVERİM BU YÜZDENDE ERENE LAF KONDURTMAM HA BU ARADA ERENE LAF DİYECEK VARSA BENİ BULUR KARŞILARINDA HA ONA GÖRE

    YanıtlaSil
  92. selem kızlar bn cemre luffen bızım hakkımızda elestırılerde bulunmayınn bunu untmaınkı allah herkesı ozene bozene yaratmıstr herkesın bakıs acısı farklıdır fızıksel ve huy bakımından buna saygı duymalısınız lutfen bu dedıklerımı dıkkate aln bu arada bızım msn mız yokk herrkez merak edıyor ama yok bunun nedenı ıse bos wakıtlerımızın olmaması herseye ragmen yorumlar ıcın teskr ederız bu arada en cok hangı sarkılamızı sewıyorsunuz yzarsanız mutlu olucaz hepınızı opuyorum bbb kızlar

    YanıtlaSil
  93. YA GÜLÇİN SENI NE KADAR SEVIYORUM BILEMESIN NEDEN DIYORSAN SEN COK SEKER BI KIZSIN NE BILIYON DIYERLERI DE COK GUZEL AMA SEN BI FARLISIN DEGISIK BENIM GIBI ENERSIK SIN SENI KENDIME OZENIYORUMNE BILIYON SENIN GIBI SESLER CIKRARIYORUN SENLE UYUYONRUM SEN SIZ OLAMIYORUN ACABA NEDEN BILMEK ISTERMISIN CUNKU SEN BI MELEKSIN DIYERLERIDE OYLE AMA SEN BAŞ MELEK SIN ŞEKER IM SARI LOLUPOPLUN SUPET TOTOMMM NEYSE SONRA SANA YINE İLETIN YAZARIN SENI COK SEVIYOM BY CANIM

    YanıtlaSil
  94. isimsiz sen kımın cirkın olduğunu bırak eren bitanedir senin sacını basını yolarım yırtarım seni mikrop sen bi aynaya bak salakkkk kimseyi elestırme maaaaaaaaaaaalllllll bok kafalı erenim seni coooooooook sewiyoooooooom cemrem senide coooooook sewiyooooooom

    YanıtlaSil
  95. selam ben erenin kardesı esen kendini cemre sanan kişi yalan söylüyo cemre ablam hiç yorum yazmaz böyle sitelere aslında ne cemre ablam ne eren ablam ne yasemin ablam nede gulçin ablam boyle sitelere yorum yazmaz arkadaslar

    YanıtlaSil
  96. ERENDEN DAHAGÜZELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKBULAFIM CEMREMANYAĞINA GİTSİN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAYYYYYYYYYYYYYY

    YanıtlaSil
  97. hepsi o kadar salak lar ki anlatamam sesleride tipleri gibi İĞRENÇÇÇÇ

    YanıtlaSil
  98. hepsi grubunu çok sewiorum ama dorusunu sölemek gerekirse en çok ereni seviyorum yanağındaki ben çok yakışıo sana eren abla seni çok sewiorum yalnış anlamayım hepsi üyesindeki herkesi sewiorum eren abla,cemre abla,yasemin abla ve gülçin abla bnm msnmi eklerseniz sewinirim msn adresim weriorum
    msn:irem_sirin_97@hotmail.com

    YanıtlaSil
  99. slm..... kızlar hepınız ayrı ayrı konusuyosunuz bırakın bunları ekleyın konusalım beklıyom ramco_6141_@hotmail.com beklıyom

    YanıtlaSil
  100. kahramanım bnm
    o an gördüm seni
    rüyamda bile
    kucakladım sni
    unutma seni seven bi kalp
    taşıyor bu gönlüm senin aşkına

    YanıtlaSil
  101. güzel eren
    tatlı cemre
    şirin gülçin
    korkuta yaşattığı ayrılık için vicdansız yaseminnn.....
    yakışıklı mert ve emre
    çekici korkut
    harika erkek barışşş.....

    YanıtlaSil
  102. k ahramanım bnm
    o an gördüm seni
    r üyamda bile
    k ucakladım sni
    u nutma seni seven bi kalp
    t aşıyor bu gönlüm senin aşkına

    YanıtlaSil
  103. ben erenin ve cemrenin hayranıyım yasemini biraz seviom ama en çok ereni seviom benim kuzenimde en çok cemreyi sevio eren lütfen bana msn adresini ver

    YanıtlaSil
  104. ben grup hepsi yi çok seviyorum aslında dördüde birbirinden güzel ama içlerinden bir tek eren özel benim düşüncem bu yalnız arkadaşlar lütfen yorum gönderirken argo kelimeler kullanmayalım erennnnn ablaaaaaaaaa seni çooooooooookkkkk seviyorum eren abla sen benim kalbimin tamamını kaplıyosun sana hayatında başarılar ve bol kazançlar diliyorum

    YanıtlaSil
  105. bize salak diyenler oldu asıl onlar salak bende severim hepsi1 i ama en çok yasemini seviyorum öbürküleride seviyorum ama yasemini daha çok yasemin seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum

    YanıtlaSil
  106. kimse tartısmasın cunku en guzelı en tatlısı gulcın kıvırcık kıvırcık sacları var cok tatlı onu cok sevıyorum bu arada hepsı bırın msnelerını bılen varmı??????????? lutfen soylesın cvp beklıyorum lutfennnnnn :):):):):):) hangısının msnesı olursa olsun :):):):):):) c:C:

    YanıtlaSil
  107. MERHABA BEN YASEMİM BENCE BÖYLE YOK EN GÜZELİ CEMRE YOK YASEMİN YOK EREN VEYATTA GÜLÇİN DEMEYİN ARKADAŞLAR BİZ HEPSİ GRUBU OLARAK BÖYLE AYRIMCILIKLARI ÇOK KINIYORUZ BENCE 4 ÜMÜZDE ÇOK GÜZELİZ EMİNİM SİZLERDE GÜZELLER GÜZELİSİNİZ.

    YanıtlaSil
  108. ARKADAŞLAR BN CEMRE KAÇ ZAMANDIR MSN ME BAKMIYODUM KUSURA BAKMAYIN BİLMEYENLEREDE VEREYİM HATTA ŞU ANDA MSN AÇIK:cemrem-cemrem-cemrem@hotmail.com hemen ekleyin beni mucxxx

    YanıtlaSil
  109. ben ereni çoooooooooooooooook ama çooooooooooooooooook seviyorum bende birüdrü posteri var birtanede de posteri var ben onu çok seviyorum tabi diğerlerinide ama sırala deseniz bence 1.eren 2.cemre 3.yasemin 4.gülçin hepsini çok seviyorum eren ve cemrenin yeri başka :):):):):):):):):):):):) hepsi aşıkı

    YanıtlaSil
  110. ben eren hastasıyım ve cemre hastasıyım ne olur banada mesenelerini erin lütffen bende birsürü posterleri var kablarım dosyam defterim etiketlerim hepsi grup hepsinin resim defteri hepsi grup hepsi lütfen:):):)):):):):)(L)

    YanıtlaSil
  111. ya ben en çok gülçin ve cemreyi seviyorum ama bukadar güzel olmalarına ramen dizilerini bitirdileristemiyorum bitirmesinler

    YanıtlaSil
  112. ÇOKKKK GÜZELSİNİZZZZ ERENNNNNNNNNNN ÇOKKK GSLLL OLMUŞŞŞ

    YanıtlaSil
  113. SİZ NE TARTIŞIYOR SUNUZ Kİ ZEVKLER VE RENKLER ASLA TARTIŞILMAZ BUARADA EN GÜZELLERİ EREN SONRA YASEMİN DAHA SONRA GÜLÇİN DAHA SONRA CEMREEEEEEEEEE CEMRE ÇOK İĞRENÇ TA Bİ BENİM İÇİN CEMREYİ SEVENLERE SAYGILIYIM TABİ OMA BUNA DA ZEVK DENİYORSAN TÜKÜRÜYİM EMİ ZEVKİNEEEEEEE

    YanıtlaSil
  114. LAN CEMRE DELİSİ OROSBULUK YAPMA HEPS,İ BİRBİRİNDEN GÜZEL KIZLAR

    YanıtlaSil
  115. ya grup hepsi benim hepiniz avcunuzu yalayın geri kafalar

    YanıtlaSil
  116. bence en iyi en şeker en güzel sesli olan eren ben onu çooooook seviyorum

    YanıtlaSil